Konuşanlar Esra (118. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Esra (118. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar, yeni bir haftada daha sevenlerinin karşısına çıktı. Hasan Can Kaya'nın sunduğu programda bugün Esra da adından söz ettirmeyi başardı. Konuşanlar Esra (118. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile milyonlara ulaşmayı sürdüren Konuşanlar, 27 Ekim 2023 Cuma günü 118. bölümüyle sevenlerinin karşısına çıktı. Birbirinden renkli konukların anılarını anlatıp sorularını yanıtladığı programda gözlerin çevrildiği isimlerden biri de Esra oldu. Güzel konuşan hakkında internette de çok sayıda sorgulama yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Esra (118. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Esra (118. bölüm) kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren isimlerden biri olan Esra, bir dönem Acarkent'te spada çalıştığını söyledi ve Hasan Can Kaya'ya da bunu bildiğini anlatınca herkes güldü. Ünlülerle çalıştığını ve birçok hikayesi olduğından bahsetti. Yaşı ve memleketi bilinmemektedir. Instagram hesabına dair bilgi bulunmamaktadır.

23klj3l23jl3.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.