Konuşanlar Nupelda Nilüfer Neva kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Nupelda Nilüfer Neva kimdir? Instagram hesabı
Hasan Can Kaya'nın renkli konukları ile her hafta milyonlara ulaşan Konuşanlar, özel bölümle yayındaydı. Bugüne damga vuranlar arasıdn Nupelda Nilüfer de vardı. Peki, Konuşanlar Nupelda Nilüfer Neva kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar, Çok Aşk filmi ekibinin oyuncularından set ekibine kadar çok sayıda konuğu ve programı izlemeye gelen izleyicileriyle bugün yayınlandı. Aslında daha önce EXXEN'de paylaşılacak olan bölüm, asrın deprem felaketi nedeniyle ertelenmiş, filmin de 27 Ekim'de vizyona gireceği açıklanmıştı. Bugünün en çok konuşulan isimlerinden biri de Nupelda Nilüfer oldu. Güzel konuşan hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Nupelda Nilüfer Neva kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Nupelda Nilüfer Neva kimdir?

İlk kez bir pazar gününde yayınlanan bölümünde Konuşanlar'a damga vurmayı başaran Nupelda Nilüfer Neva, Atatürk Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi mezunu. Hukuk sektöründe asistan, icra takibi ve ofis sorumlusu olarak çalıştı. Kendisi gibi salona gelen konuklardan Emre'ye söylediği yapılandırma sözleri gündeme oturdu. Instagram hesabı henüz bilinmemektedir.

nupelda-nilufer-neva-2.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.