KRT TV'nin sahibi kimdir? Ahmet Kopuz kimdir?

KRT TV'nin sahibi kimdir? Ahmet Kopuz kimdir?
Ulusal düzeyde yayın yapan KRT TV'nin sahibi son günlerde en çok merak edilen konulardan biri. O isim ise Ahmet Kopuz. Peki, KRT TV'nin sahibi kimdir? Ahmet Kopuz kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Türkiye'nin en çok seyredilen kanallarından biri olan KRT TV, her gün binlerce kişi tarafından takip ediliyor. İlgiyle izlenen kanalın geniş kadrosu ve etkili yayınları zaman zaman gündeme oturuyor. Hitap ettiği kesimin de en çok seçtiği kurumlardan biri olan kanalın sahibi de merak konusu ve araştırılarak hakkında bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, KRT TV'nin sahibi kimdir? Ahmet Kopuz kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

KRT TV nereden yayın yapmaktadır?

Televizyon kanalları arasında adını ulusal bazda duyurmayı başaran KRT, Mecidiyeköy Mah., Selahattin Pınar Cad., No:32A, Şişli, İstanbul, Türkiye adresindeki merkezinden yayın yapmaktadır.

KRT'nin sahibi Ahmet Kopuz kimdir?

Özellikle muhalif kesim tarafından izlenen KRT TV, iktidar tarafından sıkça hedef olmaktadır. Çoğu zaman adına da "muhalefet" kelimesi eklenmektedir. Yayınları da bununla doğru orantılıdır ve büyük oranda muhalif haberlere imza atılmaktadır. KRT TV'nin açılımı, "Kültür Radyo ve Televizyon Yayıncılığı A.Ş."dir. Kanalın sahibi Ahmet Kopuz'dur. 2011 yılında kanalı alan Rizeli iş adamı, 2012'den itibaren logosunu ve içeriğini değiştirmişti. Kopuzlar Holding bünyesindeki kanala yüzde 51 hisse ile çoğunluğunu alan CHP ortak olmuştur.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.