Mahassine Merabet kimdir, kaç yaşında, evli mi sevgilisi var mı?

Mahassine Merabet kimdir, kaç yaşında, evli mi sevgilisi var mı?
Kanal 7'de yayınlanan Esaret dizisinde oynayan Mahassine Merabet, güzelliği ile büyülerken çok sayıda izleyici tarafından da yakından takip ediliyor. Mahassine Merabet محاسن المرابط kimdir, kaç yaşında, evli mi sevgilisi var mı?

İki sezondur televizyon ekranlarına renk getiren ve başarısını günden güne yükselten Esaret dizisinde baş rollerden birini Mahassine Merabet canlandırıyor. Cenk Torun ile birlikte yakaladığı uyum sonrasında Yemin ve Emanet'in ardından gündeme oturan yapımda yer almayı sürdüren güzel oyuncu hakkında internette sıkça araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Hayatına dair detaylar öğrenilmek üzere araştırılıyor. Peki, Mahassine Merabet - محاسن المرابط kimdir, kaç yaşında, evli mi sevgilisi var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Mahassine Merabet kimdir?

Mahassine Merabet Türkiye'de rol alan ilk Faslı oyuncudur. 24 Ocak 1999'da Fasta'doğdu ve aslen Faslıdır. 24 yaşındadır. Fas'tan ayrılıp buraya geldikten sonra birçok markanın reklam yüzü olmayı başardı. Ülkesinde Muhammed V Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü'nden mezun oldu. Siyaset bilimi ve uluslar arası ilişkiler alanında yüksek lisans eğitimine başladı. Nişantaşı Üniversitesi'nde master yaptı. Arapçanın yanı sıra Türkçe, Fransızca ve İngilizce bilmektedir. 24 yaşındadır.

image-5390896.jpg

Mahassine Merabet evli mi, sevgilisi var mı?

Güzel oyuncuya dair en çok merak edilen konulardan arasında medeni durumu ve kalbinin sahibinin olup olmadığı vardır. Ekranda binlerce kişiyi televizyon başına kilitleyen başarılı isim bekardır. Sevgilisi olmadığı bilinmektedir. İlerleyen dönemde bu bilgi değiştiğinde haberimiz de güncellenecektir.

image-6173107.jpg

Mahassine Merabet Instagram hesabı

Esaret dizisi sonrasında adını geniş kitlelere ulaştırmayı başaran Mahassine Merabet'in Instagram'daki takipçi sayısı giderek artmaktadır. Şu an 150 bin civarında kişi tarafından takip edilmektedir. @mahassine_merabet adresinden paylaşımlarını görüntüleyebilirsiniz.

image-4079608.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum