Mela Bedel kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı?

Mela Bedel kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı?
Cem Yılmaz’la aşk yaşadığı iddia edilen ve Mert Demir’in Ateşe Düştüm şarkısında vokal yaptığı iddiaları ile gündeme gelen Mela Bedel’in kim olduğu merak konusu oluyor.

Magazin dünyası Mert Demir ile Serenay Sarıkaya aşkını konuşurken gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortalığı karıştırdı.

Bilindiği gibi, Mert Demir’in Ateşe Düştüm şarkısının vokalinde yer alan sesin ilk olarak Serenay Sarıkaya’ya daha sonra ise Mela Bedel’e ait olduğu iddia edilmişti. Bedel iddiaları sosyal medya hesabından yaptığı bir yorumla yalanlarken Serenay ise iddialar karşısında sessizlğini korumayı sürdürmüştü. Konuya dair magazine yansıyan son iddia ise şaşkınlık yarattı. Mela Bedel’in Serenay Sarıkaya’nın eski sevgilisi ünlü komedyen Cem Yılmaz ile ilişki yaşadığı söylentileri gündeme yerleşti. Haberin yayılmasının ardından Mela Bedel’in kim olduğunu merak etmeye başladı. Peki Mela Bedel kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, gerçek adı ne, Instagram hesabı var mı? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

Mela Bedel kimdir, nereli, kaç yaşında, burcu ne, boyu kaç?

Şarkıcılık yapan Mela Bedel, söz yazarı, besteci ve yapımcı kimliği ile de tanınıyor. 8 yaşında müzik yapmaya başlayan Mela Bedel İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Kayserili olan Bedel’in doğum tarihi ve burcu ile ilgili net bilgiler bulunmuyor. Bedel’in boyu ve kilosu da bilinmiyor.

Mela Bedel hangi şarkıları söylüyor?

İlk çıkışını 2020 yılında Alayı Yalan adlı eser ile yapan Mela Bedel’in; Sana Dönmem İmkansız, Kendine İnan, Alayı Yalan, Bildiğin Gibi Değil, Kafam Bozuk Zaten ve Hampa gibi şarkıları olduğu biliniyor. Öykü yazarlığı da yapan Mela Bedel, yaptığı müziğin türünü ise Türkçe pop ile R&B karışımı olarak adlandırıyor.

Mela Bedel Instagram, Twitter, Youtube hesabı ne?

Sosyal medya hesaplarından çok sık paylaşım yapmayan Mela Bedel’i Instagram’da 13 binden fazla kişi takip ediyor. Bedel’in platformdaki kullanıcı ismi ise @melabedel. Aynı adlı bir Youtube kanalı da bulunan Bedel, Twitter’da da aynı ismi kullanıyor.

mw.png

mela-bedel-70852-6713503.jpg

m1.png

m.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.