Murat Meral kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Murat Meral kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Sosyal medyadaki videolarıyla adından söz ettiren ve milyonlara ulaşmayı başaran Murat Meral, son dönemde en çok aranan isimlerden biri olmayı başardı. Peki, Murat Meral kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Videolarıyla her geçen gün daha fazla takipçiye ulaşan ve 1 milyondan fazla hesap tarafından takip edilen Murat Meral, hakkındaki bilgiler merak konusu. Genç fenomene dair bilgiler internette araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Murat Meral kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır. Sizler de kendisine yönelik düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Murat Meral kimdir?

Tiyatro geçmişi bulunan ve birçok oyunda yer alan Murat Meral, taklit yetenekleriyle de adından bahsettirmektedir. Komedyenlik de yapan Meral, dünyadaki bazı akımları da tiye alan görüntülerle takipçilerinin karşısına çıkmaktadır. Metin Akpınar, Şener Şen, merhum sanatçı Kemal Sunal'a hayranlık duymaktadır. Aslen Gümüşhanelidir. Ailesinin 5'inci çocuğudur. Muğla'da eğitimini tamamladı. Harita ve kadastro teknikerliğini bitirdikten sonra şantiyelerde ofislerde harita teknikerliği yaptı. Evlidir. Eşi ile de tiyatro sayesinde tanışmıştır. Ayrıca yönetmenlik de yapmaktadır.

Murat Meral Instagram hesabı

Başarılı tiyatrocunun kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Yüksek sayıda etkileşim elde etmektedir. Şu anda 1.3 milyon kişi kendisini takip listesine eklemiştir. Kullanıcı adı @muromeroo'dur.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.