Mustafa Berke Gayretli kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Mustafa Berke Gayretli kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
BeIN Sports ekranlarında yaptığı röportajlarla tanınan Mustafa Berke Gayretli’nin hayatı ve kariyeri merak konusu oluyor.

Ali Birerdinç - BeIN Sports kanalında maç önü ve maç sonu röportajları yapan Mustafa Berke Gayretli’nin yaşamı pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki ünlü spor kanalında muhabir olarak görev yapan Mustafa Berke Gayretli kim, nereli, sosyal medya hesabı var mı? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

Mustafa Berke Gayretli kimdir?

Mustafa Berke Gayretli, 23 Eylül 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 24 yaşındaki genç muhabir başak burcu.

Mustafa Berke Gayretli eğitim hayatı ve kariyeri

Spora küçük yaşlardan beri ilgi duyan Mustafa Berke Gayretli eğitimini Medipol Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünde tamamladı. Üniversite radyosu Radyo Medipol’de program yaparak mesleğe adım atan Gayretli, çeşitli internet sitelerinde forum yöneticiliği görevini üstlendi.

Set fotoğrafçılığı geçmişi de bulunan Mustafa Berke Gayretli, Boğaziçi Gençlik Korosu’nda da bir sene görev aldı. Sonraları TRT Haber kanalında kameraman olarak çalışan Gayretli, 5 Eylül 2022 tarihinden itibaren BeIN Sports kanalında muhabir olarak görev yapmaktadır. Gayretli amatör olarak boks ve scouting ile ilgileniyor.

Mustafa Berke Gayretli sosyal medya hesabı var mı?

Instagram ve Twitter platformlarında @berkegayretli kullanıcı ismiyle yer alan Mustafa Berke Gayretli, hayatına ve iş yaşamına dair çeşitli anları ve yorumlarını takipçileri ile paylaşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.