Nazire Yenisey kimdir? Instagram hesabı

Nazire Yenisey kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
İncelediği ürünlerle teknoloji severlerin karşısına çıkan Nazire Yenisey ile ilgili birçok bilgi merak konusu. Araştırılarak da öğrenilmek isteniyor. Peki, Nazire Yenisey kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Youtube'daki içerikleriyle ürün almak isteyen kullanıcılara bilgiler aktaran, deneyimlerini paylaşan ve teknoloji dünyasından haberlerden bahsederek ipuçlarıyla hayatı kolaylaştıran tüyolar veren Enise Yenisey, her gün binlerce kişiye ulaşıyor. Güzel editörü takip edenler veya tanımayanlar bilgi sahibi olabilmek adına internette araştırmada bulunuyor. Peki, Nazire Yenisey kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Nazire Yenisey kimdir?

İnternet sitelerinde ve sosyal medyada editörlük yaparak elektronik ürünlerin yanı sıra hayata dair önemli araçlar da tanıtan Nazire Yenisey Ege Üniversitesi İşletme Yönetimi mezunu. Aynı üniversitede pazarlama ve marka yönetimi üzerine yüksek lisans yaptı. Bir ajansta başlayan satış elemanlığı kariyerinde düğün ve organizasyon plancısı, hesap uzmanı ve e-ticaret uzmanı olarak çalıştı. En son ise kendi kanalı ile takipçilerinin karşısına çıkmaktadır. Evlidir.

Nazire Yenisey Instagram hesabı

Güzel teknoloji editörü Instagram'da tam bir yıldız. 250 bin takipçisi var. Her paylaşımına etkileşim yapıyor. Reels videolarıyla kısa sürede çok önemli bilgiler aktarıyor ve takipçi sayısı günden güne artıyor. @nazireyenisey adresinden takip edebilirsiniz.

image-5225599.jpg

nazire-yenisey.webp

image-3299811.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.