Neşe Kahveci kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Neşe Kahveci kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Neşe Kahveci Instagram'daki paylaşımları ile gündeme oturdu. Kendisi hakkında da çok sayıda arama yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Neşe Kahveci kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Sosyal medyadaki paylaşımları ile adından söz ettirmeyi başaran Neşe Kahveci, son dönemde en çok aranan isimlerden biri oldu. Kendisini tanımayanlar hakkında bilgi sahibi olabilmek adına internetteki arama motorlarında adını yazarak sorgulamalarda bulunuyor. Fenomen haline gelen Kahveci'yi tanımak isteyenler günden güne artıyor. Peki, Neşe Kahveci kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Neşe Kahveci kimdir?

Her ne kadar Instagram'da adından söz ettirse de birçok kişi kendisini İrfancan Kahveci'nin ablası olarak tanımaktadır. Ankara'da doğdu. Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden mezun oldu. İspanya'da ülkenin en önemli takımlarından biri olan Real Madrid ile ilişkili Escuela Universitaria Real Madrid Universidad Europea'da yüksek lisans yaptı. Ayrıca Real Madrid TV'de çalışmaktadır. Maçlar için sık sık seyahat emekle birlikte birçok ülkeye gitmektedir.

Neşe Kahveci Instagram hesabı

Başarılı bir kariyeri bulunan Neşe Kahveci, Instasgram'daki fotoğraf ve videolarıyla da kendisini ön plana çıkarmaktadır. Her paylaşımına binlerce etkileşim gelmektedir. @nesekahveci adresinden takip edebilirsiniz.

image-3097523.jpg

image-1822554.jpg

image-7520318.jpg

image-8055627.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.