Neslim Güngen kimdir, eşi kim, ne iş yapıyor, kaç yaşında? Dilan Polat’ın babasının annesinin öldürdüğünü ortaya çıkarmıştı!

Neslim Güngen kimdir, eşi kim, ne iş yapıyor, kaç yaşında? Dilan Polat’ın babasının annesinin öldürdüğünü ortaya çıkarmıştı!
Dilan Polat gibi bir başka güzellik merkezi sahibi de lüks ve şatafatlı yaşamı ile dikkat çekmeye başladı. Peki Neslim Güngen kimdir, eşi kim, nereli, ne iş yapıyor?

Şimdi de Neslim Güngen mercek altında... Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın tutuklanmamalarının ardından gözler diğer lüks hayat yaşayan güzellik merkezi sahiplerine çevrilmişti. Şulemsi ve Tayyargiller'den sonra şimdi de Neslim Güngen'in şatafatlı hayatı gündem olmaya başladı. Peki Neslim Güngen kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı ne, kaç şubesi var?

Neslim Güngen kimdir?

Türkiye'nin birçok yerinde güzellik merkezleri bulunan Neslim Güngen, Dilan Polat ile geçmişte yaşadığı bir kavga ile gündem yaratmıştı. Polat'ın babasının annesini öldürdüğünü ilk kez Neslim Güngen kamuoyu ile paylaşmıştı.

Neslim Güngen’in eşi kim?

Evli ve üç çocuk sahibi olan Neslim Güngen İstanbul’da yaşıyor. Güngen'in eşinin ismi ise İnanç Güngen. Instagram'da @inancgungen kullanıcı ismi ile yer alan İnan Güngen profilinde kendisini Cosmones Medikal adlı firmanın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olarak tanıtıyor.

Neslim Güngen Instagram hesabı ne?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Neslim Güngen’in @neslimgungen kullanıcı adlı hesabını 6 milyondan fazla kişi takip ediyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.