O Ses Rap Alara kimdir? Alara Temoçin kaç yaşında, nereli, sosyal medya hesabı ne?

O Ses Rap Alara kimdir? Alara Temoçin kaç yaşında, nereli, sosyal medya hesabı ne?
Exxen platformunda yeni sezonu ile izleyici karşısına çıkan O Ses Rap programının ilk bölümüne Alara adlı yarışmacı damga vurdu.

Cansev Temuçin - Exxen platformunda beğenerek izlenen ve ses getiren jüri üyeleri ile dikkat çeken O Ses Rap yarışma programının yeni sezonu başladı. Mero, Murda, Eypio, Sefo ve Hadise’nin jüri koltuğunda oturduğu yarışmanın ilk bölümünde birbirinden ilginç sesler yarışmaya renk kattı. O isimlerden en çok öne çıkan ise Alara Temoçin oldu. Alara’yı yarışmada izleyen birçok kişi genç şarkıcının kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki O Ses Rap Alara kimdir? Alara Temoçin bekar mı, Instagram hesabı var mı, kaç yaşında? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

Alara Temoçin kim?

O Ses Rap programının ilk bölümünde jüri üyelerini büyüleyen yarışmacı Alara’nın kim olduğunu merak ediliyor. Ünlü isimlerin kendi takımlarına almak için yarıştığı Alara Temoçin, şarkıcılık mesleğini icra ediyor. 2022 yılında Türkiye’de yapılan ilk üç boyutlu klip olma özelliği de taşıyan “SÜR” şarkısını piyasaya çıkaran Alara’nın “Duygularım Çok Derin” isimli bir şarkısı da bulunuyor.

Alara Temoçin sosyal medya hesabı var mı?

YouTube ve Spotify’da şarkılarını dinleyicileri ile paylaştığı kanalları bulunan Alara Temoçin’in Instagram hesabı da var. @alaraofficalll kullanıcı adı ile ünlü sosyal medya platformunda paylaşımlar yapan şarkıcının 25 bine yakın takipçisi bulunuyor. Instagram hesabından birbirinden iddialı ve cesur fotoğraflarını paylaşan Alara, sarı uzun saçları ve düzgün fiziği ile dikkat çekiyor.

alara-1.jpg

Alara Temoçin bekar mı?

Sosyal medya hesabından erkek arkadaşı ile fotoğraf paylaşmayan Alara’nın bekar olduğu düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.