Onlycans Deniz Özturhan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Onlycans Deniz Özturhan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Youtube'da yayınlarını sürdüren Onlycans'ın 4 kadınından biri olan ve nispeten moderatör olarak görev yapan Deniz Özturhan, internette en çok aranan isimler arasına girdi. Peki, Deniz Özturhan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Youtube'da geride kalan 25 bölümle büyük bir başarı gösteren Onlycans'ın en deneyimli ismi olan Deniz Özturhan, internet kullanıcıları tarafından en çok aranan isimlerden biri oldu. Her geçen gün daha da fazla kişiye ulaşan programda genellikle kadın erkek ilişkileri konuşuluyor. Ayrıca gece hayatından siyasete, Türkiye gündeminden yaşanmak istenen hayallere kadar geniş bir yelpazede sohbet gerçekleştiriliyor. Özturhan aynı zamanda programın moderatörü konumunda. Genelde sohbetleri o başlatıyor veya konulara yön veriyor. Kendisi hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler arama motorlarında adını yazarak detaylara ulaşmaya çalışıyor. Peki, Onlycans Deniz Özturhan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Onlycans 25. bölüm

Hande Yögen, Eda Özyurt, Tuba Ulu ve Deniz Özturhan'ın kamera karşısına geçtiği Onlycans'ın 25'inci bölümünü aşağıdan izleyebilir, kanala da abone olabilirsiniz.

Olumlu Dünya Spotify

Programın açıklaması şu şekildedir; "Yazar/komedyen Deniz Özturhan tarafından hazırlanan Olumlu Dünya'da, her şeye rağmen delirmeme ve kendimizi iyi hissetme hakkımızı, (bir takım gülüşmeler eşliğinde) doyasıya kullanmayı deneyeceğiz."

Sizler de Olumlu Dünya'yı abonelik oluşturarak dinleyebilirsiniz. Koronavirüs döneminde başlayan kayıtlar devam ediyor.

Deniz Özturhan kimdir?

Deniz Özturhan (d. 1979), Ankara doğumlu komedyen ve yazardır. 44 yaşındadır. Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi'nde Politika Bilimi Bölümü'nü bitirdi. 2005-2006 yılından itibaren yazarlığa başladı. Çeşitli firmalarda çalıştı. 2014'te FOX TV'de 1 Erkek 1 Kadın'ın yazar ekibinde yer aldı. 4.5 yıla yakın bir süre GQ Türkiye'de görev yaptı. Yazarlık ve köşe yazarlığı yaptı. Stand up gösterileriyle sevenlerinin karşısına çıktı. Halen daha gösterilerde yer alıyor ve sahnede insanları güldürüyor. Penguen'de de 8 yıl mizah yazdı. Son olarak Gazete Kadıköy'de mesaiye başladı. Moda'da oturduğu bilinmektedir.

image-3244316.jpg
Deniz Özturhan

Deniz Özturhan evli mi?

Başarılı komedyenin medeni durumu hakkında da çok sayıda soru sorulmaktadır ve araştırma yapılmaktadır. Kendisi daha önce bir evlilik yaşamıştır. Kaan Sezyum ile nikah masasına oturmuştur ancak sonrasında boşanmıştır. Şu anda bekardır. Sevgilisi olup olmadığı bilinmemektedir.

image-8798967.jpg
Deniz Özturhan

Deniz Özturhan kaç yaşında?

Ankara'da doğan Deniz Özturhan'ın doğum yılı 1979'dur. Haberimizin yazıldığı 25 Ekim 2023 tarihi itibarıyla 44 yaşındadır. Onlycans ekibinin de en tecrübeli ismi olarak öne çıkmaktadır.

image-133151.jpg
Deniz Özturhan

Deniz Özturhan sosyal medya hesapları

Güzel stand upçının internette binlerce takipçisi bulunmaktadır. Bu alanda da ekip üyelerinden öndedir. Instagram ve Twitter'ı aktif olarak kullanmaktadır. Ayrıca Spotify'da da Olumlu Dünya isimli podcast ile dinleyicileriyle buluşmaktadır. Tüm linkleri aşağıda görüntüleyebilirsiniz.

Deniz Özturhan Twitter hesabı: @yanilgi
Deniz Özturhan Instagram hesabı: @dozturhan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.