OnlyCans Tuba Ulu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

OnlyCans Tuba Ulu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
6 aydır Youtube ekranlarında yayınlanan Onlycans, binlerce kişi tarafından ilgiyle seyrediliyor. Ekibin üyeleri arasında Tuba Ulu da var ve hakkında araştırmalarda bulunuluyor. Peki, OnlyCans Tuba Ulu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı burada

4 kadının kamera karşısına geçerek günlük hayata dair yorumlar yaptığı, ilişkileri yorumladığı, anıları ve düşünceleri anlattığı OnlyCans, Youtube'da popülerliğini her geçen gün artırıyor. Başarılı stand upçıların samimi konuşmaları ile internete renk katan programda ekibin üyeleri arasında Tuba Ulu da bulunuyor. Güzel komedyen hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, OnlyCans Tuba Ulu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

image-8626246-001.jpg
Tuba Ulu

OnlyCans Tuba Ulu kimdir?

Komedyen Tuba Ulu, 1981 yılında İstanbul Beyoğlu'nda doğdu. 42 yaşında. Beyoğlu'nda büyüdü. Yıldız Teknik Üniversitesi Fotoğrafçılık Bölümü’nden mezun oldu. Babasının devlet memuru olmasından dolayı kendilerine tahsis edilen lojmanda yaşadı. Fazla komşuları olmadı. Yeşilçam'ın arka sokağında sanatçılar, Rumlar ve Ermenilerle kompozit bir ortamda yer aldı. Ailesi, sosyal bir kişiliği olması nedeniyle tiyatroya yazdırdı. 13 yaşında tanıştığı tiyatroya fotoğrafçılık ile devam etti. Tiyatro sınavlarına hazırlanırken bu bölümü seçti. Ancak hayatının yarısı tiyatro sahnelerinde geçti. 16 yıl reklam sektöründe mesai yaptı. Kristal Elma, Effie gibi birçok ödüle layık görüldü.

image-679071-001.jpg
Tuba Ulu

OnlyCans Tuba Ulu stand-upa nasıl başladı?

Reklamcılık sonrasında sahnelerden uzaklaştığını ifade eden Tuba Ulu, Şahika Tekand yönetimindeki Stüdyo Oyuncuları’nda ders aldı ve yine henüz çocukken eğitim aldığım Ayla Algan ile tekrar bir araya gelerek eğitim gördü. Hemen hemen 10 sene önce oyunculuk kariyeri yeniden başladı.

Ben şunu diyordum hep, “Ben oyunculuktan çok hikaye anlatıcısı olarak sahnede olmak istiyorum.” Yapmak istediğim işi 38 yaşımda buldum. Yıllarca reklamcılık sektöründe metin yazdım. Benim yazdığım metinler Stand-up metinlerine çok yakındır. Mesela reklamcılıkta slogan vardır, hikaye vardır. Stand-up’ta hikaye vardır, “Punch Line” dedikleri son vurucu cümle vardır. Aslında yaptığım iş çok benzerdi. Dolayısıyla 16 yıl reklamcılık yapınca ve 10 yılım da tiyatroyla geçince benim için zor olmadı. 4 yıl önce oturdum ve yazdım metnimi, üzerinde çalıştım. İnsanlar genelde 5 dakikalık, 10 dakikalık metin ile sahneye çıkıyordu. Ben 45 dakikalık bir metin ile sahneye çıktım. Bilmiyordum çünkü önümde örnek yoktu. Netflix de yok o zamanlar; Cem Yılmaz, Ata Demirer gibi belli insanları tanıyoruz. Bu işin ne olduğunu öğrenince 5 dakikalarla, 10 dakikalarla “Açık Mikrofon”lara çıkmaya başladım. Ardından 1 saatlik tek kişilik stand-up’ımı hazırladım.

Sabit Haber

image-2076530.jpg
Tuba Ulu

OnlyCans Tuba Ulu Instagram hesabı

Başarılı komedyenin Instagram hesabı da oldukça popüler. Binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Her paylaşımına da beğeni yağıyor. @ladymalumat adresinden listenize ekleyebilirsiniz.

image-4217279.jpg
Tuba Ulu
image-7728049.jpg
Tuba Ulu

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.