Sabahın Sultanı Seda Sayan Nazar kimdir? Instagram hesabı var mı

Sabahın Sultanı Seda Sayan Nazar kimdir? Instagram hesabı var mı
Başarılı sunucu Seda Sayan'ın sunduğu Sabahın Sultanı Seda Sayan'da birkaç gündür Nazar'ın adı ön planda. Aykut ile evliliğindeki gerçekler herkesin ağzını açık bıraktı. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan Nazar kimdir? Instagram hesabı var mı? İşte detaylar

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Sabahın Sultanı Seda Sayan'da yeni bir çift daha aileleri sebebiyle canlı yayına katıldı. Nazar ve Aykut'un savaşında gözler STAR TV ekranlarına çevrildi. Genç kadın hakkında internette de çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Sabahın Sultanı Seda Sayan Nazar kimdir, kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Nazar kimdir?

Ablası Sultan'ın, eşi Aykut'un babası ile evlendiği gerçeği ile adından söz ettiren Nazar, bir süredir Sabahın Sultanı Seda Sayan'da yayınlara çıkıyor. Evliliğinin arkasında durabilmek adına savaş veren genç kadın, ablasının kayınvalidesi, kayınpederinin de eniştesi olmasından dolayı utandığını söyledi. Aykut ile tanışmaları da evlilik sürecinde oldu. Nazar ile Aykut'un evden kovulması sonrasında da olayların devamı geldi. 3 gün İzmir ve Kasyeri'de olmak üzere toplamda 6 gün düğün istendiğini ve bunlara yetişemediğini dile getiren Aykut için Nazar da üzüldü. "Ailesi hiçbir şey yapamadı. En azından bir yüzük alıp taksınlar. Zor olmamalı" dedi. Aslen Kayserili olan Nazar 20 yaşında. Lise terk, ortaokul mezunu. Makyözlük eğitimi alıyor.

b2g4hj2hg4.webp

Sabahın Sultanı Seda Sayan Nazar Instagram hesabı var mı?

Olayın gündeme gelmesinin ardından Türkiye'nin en çok konuşulan isimlerinden biri olarak ön plana çıkan Nazar'ın sosyal medya hesapları da merak konusu. Binlerce kişinin ulaşmak ve fotoğraflarını görmek istediği genç kadına ait bir profil bulunup bulunmadığı bilinmiyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum