Seyithan İzsiz kimdir? İyi Parti Milletvekili Adayı Seyithan İzsiz kaç yaşında ve nereli?

Seyithan İzsiz kimdir? İyi Parti Milletvekili Adayı Seyithan İzsiz kaç yaşında ve nereli?
Seyithan İzsiz İyi Parti'den 3. Bölge ikinci sıradan aday oldu. Peki Seyithan İzsiz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Hüsamettin Ozan Aslan - Seyithan İzsiz İyi Parti Milletvekili Adayı oldu. Daha önce Ak Parti'den Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi olan Seyithan İzsiz İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetiminde eğitim aldı. Yüksek Lisansını ise İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde tamamladı. İşte Seyithan İzsiz hakkında detaylar...

SEYİTHAN İZSİZ KİMDİR?

Seyithan İzsiz 1976 Van Çatak doğumludur. 47 yaşındaki İzsiz evli ve iki çocuk babasıdır. İş insanı İzsiz inşaat, mobilya, otel ve restoran işletmeciliği alanlarında faaliyet gösteriyor.

Siyaset ve Sivil Toplum kuruluşlarında da aktif olarak rol alan İzsiz Van Federasyonu Kurucu Başkan’ı, Doğu-Güneydoğu Üst Çatı Kuruluşu Başkan Yardımcılığı, Van Spor Kulüp Başkanlığı, Beylikdüzü Spor Kulübü Başkan Yardımcılığı, Esenyurt İl Dernekler Birliği Üyeliği, Beylikdüzü Gönüllüleri Vakfı Kurucu Başkanı ve İstanbul Doğu-Güneydoğu Federasyonu Kurucu Üyeliği vazifesinde bulundu.


Siyasi geçmişine 2003'te Ak Parti Gençlik Kollarında başladı. 2009'da Beylikdüzü Belediye Başkan A.Adaylığı, 2014'te Beylikdüzü ve İ.B.B Meclis Üyeliği, 2018 yılında Milletvekili A. Adaylığı, 2019'da Esenyurt Belediye Başkan A. Adaylığı olan İZSİZ, 2 Dönem İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyeliğini üstlendi.

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen genel seçimlerde İstanbul'dan milletvekili oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.