ShiftDelete.Net Editörü Şevval Arslan kimdir? Instagram hesabı

ShiftDelete.Net Editörü Şevval Arslan kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok takip edilen teknoloji sitelerinden biri olan ShiftDelete.Net'te çalışan Şevval Arslan hakkında internette araştırma yapılıyor. Peki, ShiftDelete.Net Editörü Şevval Arslan kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Hakkı Alkan'ın kuruculuğunu üstlendiği ve her gün milyonlarca kişiye ulaşmayı sürdüren ShiftDelete.net'teki editörler de oldukça popüler ve haklarında çok sayıda araştırma yapılıyor. Onlardan biri de Şevval Arslan. Güzel editörle ilgili olarak bilgiler merak edilerek öğrenilmek isteniyor. Peki, ShiftDelete.Net Editörü Şevval Arslan kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Şevval Arslan kimdir?

ShiftDelete.Net'te çektiği videolarla kullanıcıların karşısına çıkan ve önemli bilgiler vererek deneyimlerini aktaran Şevval Arslan ayrıca techinside kanalında da içerikler oluşturmaktadır. Haliç Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur. İstanbul Üniversitesi'nde Marka İletişimi bölümü öğrencisidir. Genç yaşına rağmen birçok sektörde çalışmıştır ve farklı görevler almıştır. BKM'de başlayan kariyerinde satış temsilciliği, sosyal medya pazarlama uzmanlığı ve editörlük gibi işler yapmıştır.

Şevval Arslan Instagram hesabı

İş hayatındaki başarısıyla adından söz ettiren Şevval Arslan'ın sosyal medyada da oldukça sıkı takipçileri vardır. Kendisini şu an 7777 kişi takip etmektedir. Instagram'da @sevvalarslann hesabından takip listenize ekleyebilirsiniz.

image-494567.jpg

image-2021556.jpg

image-2370137.jpg

image-3708890.jpg

image-6405445.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.