Terzi dizisi Esvet kimdir, kaç yaşında? Şifanur Gül kim?

Terzi dizisi Esvet kimdir, kaç yaşında? Şifanur Gül kim?
Netflix’in yeni dizisi Terzi’nin başrol oyuncularından biri olan ve yapımda Esvet karakterini canlandıran güzel oyuncu kim?

Ali Birerdinç - Çağatay Ulusoy, Salih Bademci, Olgun Şimşek gibi ünlü isimleri buluşturan Netflix yapımı Türk dizisi Terzi’nin tüm oyuncuları merak konusu oluyor. 2 Mayıs 2023 tarihinde yayına giren dizide özellikle Esvet karakterini canlandıran genç ve güzel oyuncunun kim olduğu diziseverler tarafından sorgulanıyor. İşte Esvet rolüne hayat veren Şifanur Gül’ün hayatı, kariyeri ve nereli olduğuna dair tüm detayları…

Şifanur Gül kimdir?

1997 yılında Ankara’da dünyaya gelen Şifanur Gül, 26 yaşında. Oyunculuğa lise yıllarında başlayan genç aktris, eğitimini Ankara Üniversitesi Devlet Tiyatrosu Oyunculuk Bölümünde tamamladı. Oynadığı tiyatro oyunları ile dikkat çeken Gül, daha sonra televizyon ekranına transfer oldu. İlk olarak 2019 yılında yayınlanan Benim Adım Melek dizisinde boy gösteren isim, aynı yıl Sevdim Seni Bir Kere adlı yapımda da rol aldı. 2020 yılında Gülper ve Uyanış: Büyük Selçuklu dizilerinde oynayan Şifanur Gül, 2021 yılında ise Cam Tavanlar’da rol aldı. 2002 yılında yine Netflix’te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisinde performansını sahneleyen Gül, aynı yıl Hayatımın Şansı adlı yapımda da rol aldı.

sifanur-gul-terzi.jpg

Şifanur Gül Instagram hesabı var mı?

Instagram platformunda, @sifanurgull kullanıcı ismi ile yer alan Şifanur Gül’ün 56 bine yakın takipçisi bulunuyor.

Şifanur Gül erkek arkadaşı var mı?

Tuncay Altınoğlu - Talento ajansa bağlı olarak oyunculuk yapan Gül’ün erkek arkadaşı olduğu biliniyor. Sosyal medya paylaşımlarında erkek arkadaşı ile olan fotoğraflarına da yer veren Şifanur Gül, kendisi gibi oyunculuk yapan Berk Bakioğlu ile beraber. Gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi oldukça seven Gül, sık sık farklı tatil ve gezi mekanlarından fotoğraflar paylaşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.