Türk kızları ona hayran! Milyonlarca kez araştırıldı... Boo Hoo-Hyuk kimdir?

Türk kızları ona hayran! Milyonlarca kez araştırıldı... Boo Hoo-Hyuk kimdir?
Son dönemde Asya kıtasından birçok şarkıcı dünyaya damga vurmayı başarıyor. Boo Hoo-Hyunk da onlardan biri. Başarılı isim Türkiye'de de ilgiyle dinleniyor. Peki, Boo Hoo-Hyuk kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Güney Koreli şarkıcıların yükselişi devam ediyor. Birçok isim sahne aldığı konserlerden çıkardığı albümlere büyük ilgi görüyor. Türkiye'de de oldukça yoğun ilgi söz konusu. Müzik severlerin dinlemekten sıkılmadığı ve sürekli listelerinde yer verdiği ünlüler, yabancı sıralamasında üst sıralara oynuyor. O isimlerden biri de Boo Hoo-Hyuk. Çıkış şarkısı Second Love ile ilk anından itibaren dünya piyasasına damga vuran genç şarkıcının hayatını öğrenmek isteyenler araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Boo Hoo-Hyuk kimdir, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Boo Hoo-Hyuk kimdir?

Boo Hoo-Hyuk (d. 23 Nian 2001), Güney Kore'nin başkenti Seul'de doğdu. 22 yaşındadır. Ülke basınında yer alan haberlere göre ekonomik durumu orta sınıf olan bir ailenin 3'üncü çocuğuydu. Küçük yaşlardan itibaren müziğe gösterdiği eğilim ilerleyen yıllar için herkesi umutlandırdı. 7 yaşında enstrüman çalmaya başladı. Ardından dersler aldı. İlk şarkı sözünü 11 yaşında yazdı. Profesyonel kariyeri ise 12 yaşında çocuk hikayeleri seslendirmeleri ile başladı. Çeşitli okumalarla eserlere can verdi. Ancak onun hedefi iyi bir şarkıcı olmaktı. 16 yaşında stüdyoya girerek çeşitli denemeler yaptı. Lokal mekanlarda sahne aldı. Lee-Eul Yong isimli bir menajer ise hayatını değiştirdi. Kendisini keşfetmesiyle müzik dünyasına tam bir adım atmayı başardı. Second Love ile dünyayı sallamayı başardı. Ardından My Love, Don't Cry'ı çıkardı. Focus On Your parçasıyla rekorlar kırdı. Şu anda Güney Kore'nin en çok dinlenen ilk 10 şarkıcısı arasındadır.

Boo Hoo-Hyuk sosyal medya hesapları

Başarılı şarkıcının sosyal medya hesapları da merakla araştırılıyor ve takip edilmek isteniyor. Ancak kendisi sosyal medyada yer alsa da burada kalmayı reddetmiştir. Sebebi ise tacizlerdir. İlk dönemlerinde kullandığı profillerini kapatmıştır. Şu anda sadece Kore'deki müzik uygulamalarında yer bulunmaktadır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.