Ulvi Murat Tunca kimdir, kaç yaşında ve nereli

Ulvi Murat Tunca kimdir, kaç yaşında ve nereli
Ulvi Murat Tunca kimdir sorusu günün en çok araştırılan konularından biri oldu. Ünlü isme dair tüm bilgiler haberimizde yer almaktadır. Peki, Ulvi Murat Tunca kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

İYİ Parti Salihli İlçe Başkanı Ulvi Murat Tunca partisinden istifa ettiğini duyurdu. Bu gelişmenin ardından hem partililer hem de siyaset dünyası kendisi hakkında araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Özellikle yerel siyaset alanında önemli isimlerden biri olan Ulvi Murat Tunca'nın kariyerine yönelik çok sayıda sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Peki, Ulvi Murat Tunca kimdir, kaç yaşında ve nereli? detaylar haberimizde yer almaktadır.

Ulvi Murat Tunca kimdir?

1972 Salihli doğumlu olan Ulvi Murat Tunca, ilk okula Pınarhisar'da başlayıp Ağrı Eleşkirt de devam etti. İlköğretimini İstanbul’da, lise öğrenimini ise Tekirdağ’da tamamladı. 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesini derece ile kazanarak öğrenimine başladı. Veteriner Hekimliğe 1997 yılında Salihli’de başlayıp burada devam etmektedir. 3 dönem Manisa Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu üyeliği görevinde bulunmuştur. 2005 yılında 5200 sayılı yasa çerçevesinde Manisa İli Süt Üreticileri Birliğinde görev alarak Birlik Başkanlığı yapmaya başlamıştır. Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği yönetiminde de görev almıştır.

44 kişi ile faaliyetlerine başlayan birlik bugün yaklaşık 7000 üyeye ulaşmıştır. Veteriner Hekimler için yeni bir başlangıç olarak nitelendirilen Veteriner Hekimler Kooperatifi (VETKOOP) fikrini 2009 yılı başında Vetkoop yönetimi ve arkadaşlarıyla hayata geçirdi. İzmir’de faaliyet gösteren Kooperatif ülke genelinde Klinisyen Hekimlere hizmet vermektedir. Manisa İli Kırmızı Et Üreticileri Birliğinin Kurucu Başkanıdır. Ulvi Murat Tunca aynı zamanda Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu üyeliği görevinde de bulunmuştur. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.