“Vermem Seni Ellere” dizisi Zeliş kimdir? Buse Meral kaç yaşında, nereli?

“Vermem Seni Ellere” dizisi Zeliş kimdir? Buse Meral kaç yaşında, nereli?
Atv’nin yaz dizisi “Vermem Seni Ellere” adlı yapımda başrol oynayacak olan Buse Meral kim? İşte Vermem Seni Ellere’nin Zeliş’i…

Cansev Temuçin - Bu yaz Atv ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan ve çekimleri Ordu’da yapılacak dizinin kadrosu netleşmeye başladı. Vermem Seni Ellere dizisinde Zeliş karakterine Buse Meral hayat verecek. Meral dizide başrolü Balkan Ninnisi dizisi ile tanınan Emre Bey ile paylaşayacak. Karadeniz’in eşsiz atmosferi eşliğinde çekilecek dizi AKN Film imzası taşıyacak. Ali Balcı’nın yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin Atv’de hangi günler yayınlanacağı ise henüz bilinmiyor. Vermem Seni Ellere dizisi ile ilgili detayların kesinleşmeye başlaması ile birlikte diziseverler yapımda rol alacak isimleri de araştırmaya başladı. Özellikle dizinin genç başrol oyuncusu Zeliş rolünü canlandıracak Buse Meral’in hayatı ve kariyeri merak konusu oluyor. İşte Vermem Seni Ellere dizisinde Zeliş karakteri ile ekranlara gelmeye hazırlanan Buse Meral hakkında merak edilenler…

Buse Meral kimdir?

“Karadenizli Zeliş” olarak diziseverleri yaz ekranında ağırlamaya hazırlanan Buse Meral, 25 Temmuz 1999 tarihinde dünyaya geldi. 23 yaşındaki genç oyuncu Aslan burcu. Mareşal Fevzi Çakmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenimini tamamlayan Meral, daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tiyatro eğitimi gördü.

buse-meral.jpg

Buse Meral hangi dizilerde oynadı?

Ekranların genç yüzleri arasında yer alan Buse Meral ilk olarak 2018 yılında TRT’de yayınlanan Ege’nin Hamsisi dizisinde boy göstererek televizyon macerasına adım attı. Aynı yıl Gülperi dizisinde Begün karakterini canlandıran Meral, hemen ardından ertesi sezon Tek Yürek dizisinde rol aldı. 2019 yılında Bizim Hikaye’de Pelin rolüne hayat veren oyuncu; Elimi Bırakma, Ex Aşkım, Uyanış: Büyük Selçuklu ve Destan adlı yapımlarda boy gösterdi. Buse Meral son olarak 2022 yılında Show TV’de yayınlanan Baba dizisinde Firuze Görgülü karakterini canlandırıd.

Buse Meral boyu, kilosu ne?

Hayatı ile ilgili detaylar merak konusu olan Buse Meral’in boyu 1,67 cm, kilosu ise 48 olarak biliniyor.

buse-meral-3.jpg

Buse Meral Instagram hesabı var mı?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Buse Meral, Instagram’da @buseemeraal kullanıcı ismi ile yer alıyor. Toplam 184 bin takipçisi bulunan Meral, gündelik yaşamına dair dikkat çeken detayları hesabından takipçileri ile paylaşıyor. Buse Meral, Televi Menajerlik, Pınar Televi’ye bağlı olarak çalışıyor.

buse-maral-1.jpg

Buse Meral’in erkek arkadaşı kim?

Genç ve güzel oyuncu hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyenler, Buse Meral’in erkek arkadaşı olup olmadığını da araştırıyor. Dizi projeleri ile gündemde olan Meral, kendisi gibi oyuncu olan İdris Nebi Taşkan ile beraber. İkili kişisel sosyal medya hesaplarından sık sık birlikte fotoğraf paylaşarak aşklarını dile getiriyor. Çiftin ne kadar süredir beraber olduğu ise bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.