Yağmur Üçkardeş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yağmur Üçkardeş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Başarılı müzisyen Yağmur Üçkardeş'in hayatına dair bilgiler merak edilerek araştırılıyor. Peki, Yağmur Üçkardeş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı.

Baba Tarafı şarkısıyla adından daha güçlü bir şekilde söz ettiren ve binlerce kişiye ulaşmayı başaran Yağmur Üçkardeş hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Güzel şarkıcının hayatına dair bilgiler merak ediliyor ve günün en çok arananları arasında yerini aldı. Peki, Yağmur Üçkardeş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Yağmur Üçkardeş kimdir?

Yağmur Üçkardeş 9 yaşından bu yana piyano, 13-14 yaşlarından itibaren de gitar ve ukele çalıp şarkı söylemektedir. Aynı zamanda içerikleriyle de sosyal medyada yer almıştır. Adeta tutku haline getirdiği sosyal medyada çok sayıda çalışması bulunmaktadır. Hemen hemen 10 senedir Youtube ve Instagram'da paylaşımlar yapıyor. İlk olarak Bilgi Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü’nü kazandım. Medyada ilk senemi birincilikle tamamlayıp müzik bölümünün yetenek sınavlarına girdim. İkinci sınıftan itibaren çift anadal programı öğrencisi olarak bu iki alanda eğitim almaya başladı. Kalben ile sahnede düet yaptı. TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda Dijital Video İçerik Formatı kategorisinde birinci oldu.

Yağmur Üçkardeş şarkıları

  • İnişlerim Çıkışlarım
  • Gözlerinden Anlardım
  • Dava
  • Yol
  • Di Gel Yanıma
  • Deriko
  • Baba Tarafı

Yağmur Üçkardeş Instagram hesabı

Güzel şarkıcının hayranları, sosyal medya hesabını da merak ederek araştırıyor. 25 bin civarında takipçisi bulunan Yağmur Üçkardeş'in her paylaşımına yoğun bir etkileşim gelmektedir. Kendisini @yagmuruckardes adresinden takip edebilirsiniz.

image-8317205.jpg

image-1153183.jpg

image-7821165.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.