Youtube Modart PC kimdir? Gerçek adı, kaç yaşında ve nereli?

Youtube Modart PC kimdir? Gerçek adı, kaç yaşında ve nereli?
Bilgisayar alanında birçok isim adını duyurmaya devam ediyor. Modart PC de onlardan biri. Hayranlarının ilgiyle seyrettiği kanal ve sahibi hakkında çok sayıda sorgulamalarda bulunuluyor. Peki, Youtube Modart PC kimdir? Gerçek adı, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Hazırladığı bilgisayar ve teknoloji içeirkli videolarla Youtube'da adını milyonlara duyuran ve birçok fenomene hazırladığı sistemin yanı sıra aboneleri için oluşturduğu hazır sistem kampanyalarıyla her geçen gün daha da fazla kitleye hitap eden Modart PC'nin popülerliği de artıyor. Kanalın kendisi kadar sahibi hakkında da çok sayıda sorgulama yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor ve sorgulamalarda bulunuluyor. Peki, Youtube Modart PC kimdir? Gerçek adı, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Modart PC gerçek adı nedir?

Youtube'da şu an 200 bine yakın abonesi bulunan Modart PC kanalının sahibi Levon Turaç'tır.


 

Levon Turaç kimdir?

Modart PC kanalının kurucusu Levon Turaç bilgisayar ile ilgilenmenin dışında elektronik, fotoğrafçılık, bisiklet ve doğa sporlarıyla uğraşmaktadır. Levon Turaç'ın kaç yaşında ve nereli olduğu ise henüz bilinmemektedir. Bilgi edinildiği takdirde haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.