Zafer Partisi Basın Danışmanı Ceren Gürkan Kimdir?

Zafer Partisi Basın Danışmanı Ceren Gürkan Kimdir?
Zafer Partisi basın danışmanı olan ve partisinin Nevşehir milletvekili adayı olan Ceren Gürkan geçirmiş olduğu trafik kazası sebebiyle hayatını kaybetti. Birçok kişi tarafından Ceren Gürkan kimdir? Neden hayatını kaybetti? İşte tüm soruların yanıtı..

Hüsamettin Ozan Aslan- Bu sabah saatlerinde ajanslara düşen Zafer Partisi'nin basın danışmanı ve ayrıca Zafer Partisi'nin Nevşehir milletvekili adayı olan Ceren Gürkan'ın hayatı oldukça merak ediliyor. Ceren Gürkan neden hayatını kaybetti? sorusu oldukça soruluyor. Peki Zafer Partisi'nin basın danışmanı Ceren Gürkan kimdir? İşte tüm detaylar..

Zafer Partisi Basın Danışmanı Ceren Gürkan kimdir?

Ceren Gürkan, Zafer Partisi basın danışmanı ve Nevşehir milletvekili adayıdır. Gürkan, Başkent Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi bölümünden mezundur. Ceren Gürkan, Zafer Partisi'ndeki görevlerinin yanı sıra spiker, radyo sunucusu, seslendirmen, eğitimci ve basın müşaviri olarak görev üstlenmiştir.

Ceren Gürkan neden hayatını kaybetti?

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda partisinin basın danışmanı Ceren Gürkan'ın ölüm haberini böyle duyurdu.

Ümit Özdağ sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım;

"Zafer Partisi basın danışmanı ve milletvekili adayı sevgili kardeşim Ceren Gürkan dün gece geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirmiştir. Ceren Gürkan’ın ailesine ve bütün Zafer Partisi camiasına başsağlığı, Ceren kardeşime Allah’tan rahmet diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.