Zerrin Sümer’in eşi kim, adı ne, ne iş yapıyor?

Zerrin Sümer’in eşi kim, adı ne, ne iş yapıyor?
78 yaşında evlendiğini açıklayan ünlü oyuncu Zerrin Sümer’in kiminle evlendiği merak edilmeye başlandı. Peki Zerrin Sümer'in eşi kim?

Zerrin Sümer’in dün yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. 78 yaşında olan ünlü oyuncu, 22 yıldır birlikte olduğu sevgilisi ile 8 ay önce nikah masasına oturduğunu açıkladı. Haberin yayılmasının ardından Zerrin Sümer’in eşinin kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Zerrin Sümer kiminle evlendi, kocası kim, adı ne?

Zerrin Sümer kiminle evlendi, eşi kim?

Son olarak Ömer dizisinde rol alan usta aktris Zerrin Sümer, 360 derece programında Gökay Kalaycıoğlu’nun konuğu oldu. Programda 8 aydır gizli tuttuğu evliliğini ilk kez açıklayan Sümer, 78 yaşında nikah masasına oturduğunu itiraf etti.

Zerrin Sümer’in eşi kim, ismi ne?

Programında özel hayatıyla ilgili konuşmadığını belirten Zerrin Sümer, ilk kez bu açıklamayı yaptığını ifade etti. 22 yıl boyunca aynı evi paylaştığı kişi ile evlendiklerini açıklayan Zerrin Sümer, eşinin kimliğini ise gizli tuttu.

İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan Zerrin Sümer’in 8 ay önce evlendiği kişinin kim olduğu, kaç yaşında olduğu ve isminin ne olduğu ile ilgili net bir bilgi bulunmuyor.

Zerrin Sümer evlilik haberini şu sözlerle verdi: “Yaklaşık 7-8 ay önce evlendik. Bu durumu ilk kez açıklıyorum çünkü genellikle özel hayatımla ilgili pek konuşmam. İstanbul'da yaşadığım bir dönemde, çok ciddi bir şekilde hastalandım ve dışarı çıkamayacak durumdaydım. O zamanlar telefonlar da yaygın değildi ve yardım çağırabileceğim kimse yoktu. O an kendi kendime, 'Bu böyle devam edemez' dedim. Oğlumla bir konuşmamızda, hayatıma birini alabileceğimi söyledim. Oğlum ise, 'Hoşlandığın kişiyle birlikte olabilirsin, ama evlenme' dedi. Ardından yıllar geçti ve şu anki eşimle tanıştım. Yıllar sonra ilk kez birisine duygusal bir bağ hissettim. Benimle ilgilendiği için mutlu oldum. Açıkça ona hislerimi ifade ettim ve o da şaşırdı. Evlilik teklifini o yaptı. Beni 22 yıl boyunca aynı evde yaşadı. Bir gün, 'Neden seninle evlenmiyoruz?' dedi ve ben de kabul ettim.”

İlgili Haberler

Kaynak:Ataberk Yeşil

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.