Zuhal Topal'la Yemekteyiz Atakan Güre kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Atakan Güre kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
TÜrkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Yarışmacılar da açıklandı ve Atakan Güre de birincilik mücadelesi verecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ata Güre kimdir? Instagram hesabı burada.

75 bin liralık ödülü kazanabilmek için haftanın 5 günü boyunca mücadele veren yarışmacıların rekabetine sahne olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, TV8 ekranlarındaki yerini alıyor. Başarılı sunucunun renkli sunumu ve katılımcıların performansları ile milyonları televizyon başına kilitleyen programda gözler yeni isimlere çevrildi. Onlar arasında Atakan da bulunuyor. Kendisine verilen sürede birincilik için savaşacak. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak edilerek araştırılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Atakan Güre kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Atakan Güre kimdir?

Bugünden itibaren adını zirveye yazdırmak için kolları sıvayacak olan Ata Güre, stilist ve stil danışmanı olarak çalışıyor. Bu haftanın ilk yarışmacısı olarak belirlendi. Programda Yeşim'in yorumlarına kızarak; "Siz yorum yapmıyorsunuz, dalga geçiyorsunuz. Siz dalga geçmeye başladığınız anda benim kişiliğim değişir ve çok çirkin bir insana dönüşürüm" dedi. Eğlenceli bir yapıya sahip olduğu gözlemlenen Atakan'ın zaman zaman çıkışları da konuşulacak gibi gözüküyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Atakan Güre Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 466-470. bölümlerinde yarışacak Atakan'ın Instagram hesabı da merak konusu oldu ve kendisinin profili araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Bu mecrayı aktif olarak kullanıyor ve 4 bine yakın da takipçisi var. Kendisini @atagurestyling adresinden takip edebilirsiniz.

image-4777140.jpg

image-9595581.jpg

image-2493313.jpg

image-8950156.jpg

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.