Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aygül Ceylan kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aygül Ceylan kimdir? Instagram hesabı
TV8 ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta ve başladı ve yarışmacılar belli oldu. O isimler arasında Aygül de var. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aygül Ceylan kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir hafta ile daha seyircilerin karşısına çıkıyor. Beş yarışmacının performansını gösterdiği programda bugünden itibaren yarışacak isimler arasında Aygül Ceylan da bulunuyor. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulamada bulunuluyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aygül Ceylan kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

l32jh4jk32hj.webp

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aygül Ceylan kimdir?

Bugün rakiplerinin karşısına çıkacak olan Aygül Ceylan, sosyal medyada fenomen. 50 binden fazla takipçisi var. Hayatından birçok anı paylaşarak sosyal medyada yayınlıyor. Instagram'ın yanı sıra Tiktok'ta da oldukça aktif. Kendisinden beklentiler oldukça yüksek. Yeşim'in yemeklerini beğenmediğini öyle sözlerle tarif etti ki herkesin ağzı açık kaldı. Güzel yarışmacı, rakibini; "Tüm yemekleriniz fiyasko. Sizi alan kocaya acıyorum" sözleriyle eleştirdi.

44 yaşında, İzmirli ve 3 çocuk annesi. Yemekleriyle herkese meydan okuyan güzel yarışmacının tek hedefi 75 bin lira.

Aygül Ceylan Instagram hesabı: @moonrose_cyln
Aygül Ceylan Tiktok hesabı: @moonrose_cyln

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.