Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fikret Tuğ kimdir, hangi yarışmalara katıldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fikret Tuğ kimdir, hangi yarışmalara katıldı?
 DAMGA Editörü
Bugün yepyeni bir haftaya daha başlayacak olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yarışmacıları belli oldu. Bugünden itibaren birincilik için yarışacak isimler arasında Fikret de var. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fikret Tuğ kimdir, hangi yarışmalara katıldı?

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacının kendi gününde birincilik için ter dökeceği programda bugünden itibaren Fikret Tuğ da yarışacak. Yakışıklı isim fragmandan itibaren adından söz ettirmeyi başardı. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fikret Tuğ kimdir, hangi yarışmalara katıldı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fikret kimdir?

Bugünden itibaren 75 bin lirayı evine götürebilmek için mücadele verecek olan Fikret Tuğ, küçük yaştan bu yana mutfağa giriyor. Yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. 2014'ten beri de profesyonel aşçılık yapmaktadır. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Gastronomi Bölümü'nden mezun oldu. Mersin Üniversitesi’nde Beden Eğitimi Ve Spor tezli yüksek lisans yaptı. Askerliğini ise hava saunma askeri olarak 10. Tanker Üst Komutanlığı İncirlik’te tamamladı.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fikret hangi yarışmalara katıldı?

Rakiplerini geride bırakabilmek için kolları sıvayacak olan Fikret Tuğ, ekranlara yabancı biri değil. Daha önce milyonların ekran başına kilitlendiği Mastechef'te yarıştı. 3 yıldır başvurduğu programda hayatının adımını atarak şampiyon olmak istediğini söylemiştir.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fikret Tuğ Instagram hesabı

Yakışıklı yarışmacı fragmanda gözüktükten sonra pek çok kişi hakkında araştırma yaptı. Konulardan biri de Instagram hesabı. profilini takip etmek üzere sorgulamalarda bulunuluyor. @fikrettug adresinden takip edebilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.