Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hülya (30 Ekim - 3 Kasım) kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hülya (30 Ekim - 3 Kasım) kimdir?
Türkiye'nin en çok seyredilen gündüz programlarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftaya merhaba diyor. Beş yarışmacı arasında Hülya da bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hülya (30 Ekim - 3 Kasım) kimdir? Detaylar haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği zorlu mücadeleye katılan isimlerden biri de Hülya olarak açıklandı. Güzel yarışmacı hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hülya (30 Ekim - 3 Kasım) kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hülya (30 Ekim - 3 Kasım) kimdir?

TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Bu haftanın yarışmacılarından biri olarak açıklanan Hülya, Atakan'ı eleştirilirken görüldü. Yemeği beğennmeye deneyimli yarışmacının kıyafeti ise tam puan aldı. Kendisi hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Instagram hesabı da bilinmemektedir.

zuhal-topal-la-yemekteyiz-hulya.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.