Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neval Eryılmaz kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neval Eryılmaz kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin öğlen saatlerinde en çok izlenen yarışması olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir haftaya daha başlıyor. Yarışmacılar da açıklandı ve onlardan biri Neval. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neval Eryılmaz kimdir? Instagram hesabı.

Zuhal Topal'ın sunumuyla milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir haftaya daha merhaba diyor. Beş yarışmacının performansıyla birincilik için kolları sıvayacağı programa katılan isinler arasında Neval de bulunuyor. Güzel yarışmacı hakkında internette çok sayıda sorgulamada bulunuluyor ve bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neval Eryılmaz kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neval kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için yarışacak olan Neval Eryılmaz, fragmanda dikkat çekmeyi başardı. Gösterdiği tepkiler, sözleri ve dobra çıkışlarıyla hafta boyunca adından söz ettirecek gibi gözüküyor. Sosyal medyada da hakkında en çok yorum yapılan isim kendisiydi. Performansı da şimdiden merak konusu ve sabırsızlıkla bekleniyor. İkinci gün yarışacağı açıklandı.

image-5555840.jpg

Neval Eryılmaz kimdir?

Gerçek hayatta kim olduğu da öğrenilmek üzere cuma gününden bu yana sıkça araştırma yapılan Neval Eryılmaz 31 yaşında. Modelist ve edebiyat öğretmeni. Üniversite mezunu. İstanbul'da yaşıyor. Aslen Diyarbakırlı. Bekar. Tatlı yapmayı çok seviyor. Yay burcu olan güzel yarışmacının deli dolu bir yapısı var. Klasik kitaplar okumayı ve müze gezmekten çok hoşlanıyor. Kişisel gelişimle de ilgileniyor. Meditasyon ve nefes tekniklerine önem veriyor. İnsanlara üsten bakanlara tahammülü olmayan ve dobra bir kişiliği var. Kimseden de çekinmiyor. Hazır cevaplığı ile de ön plana çıkıyor. Ki bunu fragmanda da seyirciler görme fırsatı buldu. Çiçekler en yakın arkadaşı. Bitkiler ve toprakla uğraşıyor. Sık sık yürüyüş yaparak hava alıyor. Evde de çok titiz. Ev işlerine oldukça fazla vakit ayırıyor. Önce evini sonra kendini güzelleştirmeye gayret gösteriyor. Hayali dünyayı bisikletle gezmek. Enerjisi yüksek insanlarla bir olmayı tercih ediyor.

image-6579264.jpg

Neval Eryılmaz Instagram hesabı

Genç yarışmacının sosyal medya hesapları da öğrenilmek üzere internette araştırılıyor. 700 civarında takipçisi bulunuyor. Renkli kişiliğini Instagram'da da takipçilerine aktarıyor. Kendisini @neval922 adresinden takip edebilirsiniz.

9389f557-43ab-425c-9ea0-35a55fd0db71.jpg

Aslıhan Aydın kimdir?

Neval Eryılmaz bu hafta katıldığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e 15 yıllık arkadaşı Aslıhan Aydın ile katıldı. Aslıhan, Neval'in ilk günkü sessizliğine şaşırdığını ve normalde çok daha aktif ve konuşkan olduğunu söyledi. Kendisi 30 yaşında. Aslen Rizeli. Kadın giyim modelistliği mezunu ve 3 boyutlu dijital moda tasarımcısı. Yeni yerler keşfetmeyi, seyahat ve dans etmeyi seviyor. Tiyatroya gidiyor. Instagram hesabı @asl.ayd'dır.

992939a0-7d02-451f-a653-0a2acda70105.jpg

image-2768200.jpg

e8d42d23-8a26-4a27-b769-17fbe27e2f53.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum