Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sema kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sema kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasıyla ekranlardaki yerini alıyor. Yarışmacılardan biri de Sema olarak açıklandı. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sema kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Televizyon dünyasının en uzun soluklu yapımlarından biri olarak ekranlardaki yerini almayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasıyla izleyicilerin karşısına çıkıyor. Beş yarışmacının performansını sergileyerek birincilik için ter döktüğü programa katılacak isimler belli oldu. Onlar arasında Sema da bulunuyor. Deneyimli yarışmacının kim olduğu yönünde de çok sayıda sorgulama yapılarak bilgi edinilmek isteniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sema kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sema kimdir?

Bugünden itibaren 75 bin liralık ödülü alabilmek adına kolları sıvayacak olan Sema, haftanın en tecrübeli yarışmacısı olarak mutfağa girecek. Zaman zaman gösterdiği tepkilerle adından söz ettirecek Sema'nın Instagram hesabı bilinmemektedir. İlk gün yarışmacısı olarak programda açılışı yapacaktır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.