Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serdar (6-10 Kasım) kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serdar (6-10 Kasım) kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyz'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı isimler arasında Serdar da var. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serdar kimdir? Instagram hesabı...

TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen ve her bölümü ile milyonları televizyon başına kilitleyen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının performansını sergilediği zorlu mücadeleye katılan isimlerden biri de Serdar oldu. Genç isim hakkında internette çok sayıda sorgulama yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serdar kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serdar kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için ter dökecek olan Serdar, fragmanda Emine'nin yanında otururken görüntülendi. Başak'ın, Sultan'a yemek sebebiyle yaptığı eleştiri sonrasında "Sultan Hanım buraya sadece ev yemeği yemeye gelmiş" ifadelerini kullandı. Kendisine dair pek bilgi bulunmamakla birlikte program başladıktan sonra haberimize eklenecektir.

jh23g432gj.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.