Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yeşim Bayat kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yeşim Bayat kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba diyor. Yarışmacılar da açıklandı ve Yeşim Bayat birincilik mücadelesi verecek isimler arasında. Yemekteyiz Yeşim Bayat kimdir? Instagram hesabı burada.

Dual Yapım imzasıyla yeni bir haftaya daha başlayacak olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yarışmacılar açıklandı. Yayınlanan fragmanda yer alan isimler arasında Yeşim Bayat da bulunuyor. Güzel yarışmacı bugünden itibaren birincilik için kolları sıvayacak ve yemeklerini hazırlayıp puanlarını verecek. Kendisi hakkında da internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yeşim Bayat kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemketeyiz Yeşim Bayat kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 466-470. bölümlerinde yarışacak olan Yeşim Bayat, ananasa alerjisi ile ön plana çıktı. Ata'nın yemeğini eleştirirken bu durumundan bahsetti ancak rakibi yemekte ananas olmadığını söyledi. Gezmeyi çok seviyor ve farklı yerlere giderek keşfediyor.

image-5758061.jpg

Zuhal Topal'la Yemketeyiz Yeşim Bayat Instagram hesabı

Bugünden itibaren birincilik için yarışacak olan Yeşim Bayat, Instagram'da da oldukça aktif. Kendisinin 222 takipçisi bulunuyor. Yarışmada kamera karşısına geçtikten sonra daha fazla kişi tarafından takip edilmesi bekleniyor. Profili @yesim.bayat'tır.

image-4099676.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.