Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yusuf Türk kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yusuf Türk kimdir? Instagram hesabı
TV8'in ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına başlıyor. Yarışmacılar arasında Yusuf Türk de bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yusuf Türk kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Milyonları ekran başına kilitleyen bölümleri ile adından söz ettirmeyi sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftası ile televizyondaki yerini alıyor. Beş yarışmacının performansına tanıklık edilen zorlu mücadelede bugünden itibaren yarışacak isimler arasında Yusuf Türk de var. Kendisine dair pek çok bilgi merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yusuf Türk kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yusuf Türk kimdir?

16 Ekim'de başlayan ve 20 Ekim'de sona erecek programda 75 bin lirayı evine götürecek olan Yusuf Türk, oldukça iddialı. Kendisine çok güveniyor. Dobralığı ile Neval ve Tuğrul gibi o da ön planda olacak. İstinye Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nde eğitim aldı. Instagram'da yemeklerini sergilediği bir hesabı bulunmaktadır. @sufe_mutfakta ve @ysff_turk hesaplarından talip edebilirsiniz.

image-6905581.jpg

image-1613762.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum