Hatice'den Çağla Şıkel'e şoke eden cevap: Ah canım...

Hatice'den Çağla Şıkel'e şoke eden cevap: Ah canım...
Şarkıcı Hatice kalçasını açtığı podyumun ardından tartışılmaya devam ediliyor. Ünlü isim kendisi hakkında yorum yapan Çağla Şıkel'e sert yanıt verdi.

Katıldığı bir defilede kalçasını açarak dikkatleri üzeirne çeken ve haftalardır konuşulan Hatice ile ilgili yorumlar devam ediyor. Bu kez ise Hatice kendisi hakkında demeç verenlere saldırıya geçti. Kendisine yöneltilen hakaretlere dayamadığını ifade eden Hatice, hedefine ünlü sunucu ve oyuncu Çağla Şıkel'i aldı ve bir dönem yaşadığı olaya gündemi getirdi.

Herkesin kendi gösterişi
İlk olarak Şikel, Hatice'nin poposunu açmasını "Podyuma çıkacağımı kişileri önceden mutlaka biliyorum. Çıkan herkese saygı duyuyorum. Asla onlarla ilgili yorum yapmıyorum herkesin kendi gösterişi herkesin kendi yürüyüşü’’ şeklinde değerlendirmişti.

Ancak Şikel'in bu sözlerine Hatice'den zehir zembelek yanıtlar geldi. Ünlü mankenin sözlerinden rahatsız olduğu görülen Hatice, "Ben kiminle muhatap olup olmayacağımı bilirim" diyerek şu ifadelerde bulundu:

hatice kalça

Tostçu Çağla!
"Bir zamanların tostçu çağlası bunu sen mi söylüyorsun? Ah be canım en azından tostumu yiyip beklemedim otel odasında evli adamı."

Çağla Şikel'in hayranları bu yanıt nedeniyle Hatice'ye sert bir şekilde yanıtlar verirken, Şikel'in vereceği cevap ise şimdiden merak konusu olmaya başladı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.