Yemin dizisi Reyhan (Özge Yağız) kimdir kaç yaşında nereli Instagram

Yemin dizisi Reyhan (Özge Yağız) kimdir kaç yaşında nereli Instagram
Genç neslin en güzel oyuncularından biri olan Özge Yağız ile ilgili araştırmalar yapılarak hakkındaki bilgiler öğrenilmek isteniyor. Peki Özge Yağız kimdir, kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı ve fotoğrafları da bu sayfada.

Hafta içi her gün yayınlanan Yemin dizisinde Reyhan karakterini canlandıran Özge Yağız güzelliği ile dikkat çekiyor. Zor ve yorucu çekim maratonuna rağmen başarısıyla adından söz ettirmeyi bilen Özge Yağız'ı hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler internette adeta furya oluşturdu. Özge Yağız kimdir, kaç yaşında, nereli sorularının yanıtı ve Instagram hesabı haberimizde.

Özge Yağız kimdir
Adını Sen Koy dizisinde Zeliha karakteriyle çok sevilen Özge Yağız, 22 yaşındaki güzel oyuncu Özge Yağız, Hasan Güngör menajerliğinde çalışamaktadır. Gündüz kuşağında en çok sevilen isimlerinden biri olan Yağız, geleceğin başrol kadını olarak gösteriliyor. Başkent İletişim Bilimleri Akedemesi mezunu olan ÖÖzge, oyunculuk derslerini tamamladıkdan sonra kendini ekranda buldu. ADını Sen Koy Zeliha'dan sonra Yemin Reyhan karakteriyle ekranlara gelecektir. Özge Yağız'ın sevgilisi olmadığı biliniyor. Henüz kimseyle yakalanmadı ve sessiz sedasız bir hayat sürmektedir. Şimdi ise Kanal 7 ekranlarında Yemin adlı dizide Reyhan karakterini canlandırmaktadır.

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları

Özge Yağız Instagram hesabı

yağmur akdağ kimdir

Başarılı oyuncunun kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Sayfasında 115 bin civarında kişi kendisini takip etmektedir. https://www.instagram.com/ozgeyagizz adresinden ulaşabilirsiniz.

özge yağız

yağmur akdağ fotoğrafları

sıla türkoğlu fotoğrafları

sıla türkoğlu kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum