18 Aralık 2018 Salı Reyting Sonuçları | Kapsamlı kanal raporları

18 Aralık 2018 Salı Reyting Sonuçları | Kapsamlı kanal raporları
Türkiye'nin en çok izlenen kanalları arasında yaşanan mücadelede sona gelindi. Dün kim birinci oldu? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kadın reyting sonuçları

Televizyon ekranlarında yaşanan kıyasıya reyting kapışmasında bir gün daha geride kaldı. Birbirinden iddialı programların, dizilerin ve yayınların yer aldığı akşamda hangisinin birinciliği elde ettiği merak konusu haline geldi. Dün özellikle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kadın ön plana çıkarken iki dizi arasındaki reyting düellosu sosyal medyada da çok konuşuldu. Peki 18 Aralık 2018 reyting sonuçları nasıl oluştu? İşte detaylar...

Reyting sonuçları her gün yeni bir heyecan yaratıyor. Kanallardan izleyicilere, oyunculardan reklam verenlere binlerce kişinin direkt olarak etkilendiği veriler için hummalı bir araştırma söz konusu. Show TV, Star, Kanal D, TRT, FOX ve ATV arasında geçen yarışa kimi zaman TV8 de dahil oluyor. AB, ABC1 ve TOTAL kategorilerindeki sıralamalar farklı anlamlar taşımakla birlikte yapımların da seyrini belirleyici kılıyor. Dün ekranlarda hangi yayınlar vardı?

Show TV: Hancock isimli yabancı bir filmden yana kullandı tercihini. Gündüz kuşağında ise Pelin Karahan'la Nefis Tarifler, Gelin Evi, Zahide Yetiş'le yayınlandı.

Star TV: Ufak Tefek Cinayetler final yaptıktan sonraki ilk hafta Erkenci Kuş tekrar bölümü ile ekranlara geldi. Nergis Zamanı, Beni Affet öğle vakitlerine renk kattı.

Kanal D: Show TV gibi yabancı bir film seçti. Ölümsüz Polisler dünün iddialı yapımlarındandı. Gelinim Mutfakta yine bomba gibiydi.

ATV: Günün zirve ortaklarından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Müge Anlı ile Tatlı Sert, Beni Bırakma, Esra Erol'da gündüz kuşağında kendini gösterdi.

FOX: Reyting sıralamasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın tek rakibi Kadın da son bölümü ile ekrandaydı. Zuhal Topal'la Sofrada ekranlara lezzet getirdi.

TRT1: Mehmetçik Kutlu Zafer

edanur gürbüz

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler yaşandı?
Çakırbeylilerin gazabından kaçmayı başaramayan İzzet, hayatta kalmak için uzlaşmaya hazırdır. Arkasındaki büyük gücü çökertebilmek adına, bağlantılarından bahsetmesi için sorguya alınır; fakat İzzet'in söyledikleri aileyi birbirine düşürmeye çalışmaktan öteye gitmez. Bu sorgu Alparslan ile ilgili şüphelerin de artmasına neden olacaktır. Yeğeninin kendisinden gizli birileriyle görüştüğünün farkında olan Hızır, bu konuyla ilgili Ünal Kaplan'ın ağzını yoklar. Cengiz'i gizli tanık olarak devreye sokan Tuncay da Alparslan'ın ilişki ağını çözmeye çok yaklaşmıştır. Gün geçtikçe köşeye sıkışan Alparslan'ın açık vereceği nokta ise Meltem ile olan ilişkisi olacaktır. Sırların uzun süre gizli kalamadığı Çakırbeyli hanesinde de sular durulmaz. Enişte ve Cemre birlikteliğin açığa çıkmasıyla gerilen ev ahalisi, aldatılmanın cezasının biran önce verilmesini ister. Bu konuyla ilgili sorumluluk sahibi olan İlyas'ın ise tavrı nettir. Aldatanların da, bunu öğrenip saklayanların da gözünün yaşına bakılmaksızın hesabı görülecektir.

yemekteyiz esra alkan

Kadın son bölümde neler yaşandı?
Sarp’ı Pırıl ve çocuklarıyla gören Bahar hayatının en zor günlerinden birini geçirmiştir. Artık hiçbir şeyi çocuklarından saklamak istemediği için de bunu Nisan ve Doruk’a anlatmaya karar verir. Ama tek bir şeyi değiştirerek. Hatice ise bu olayın arkasında yine Şirin olduğunu düşünür. Enver’e verdiği sözlerden sonra Şirin yine ortalığı karıştırmıştır. Tüm bu olanların üzerine bir de Şirin, Hatice’nin Sarp’tan aldığı paraları söyleyince Enver neye uğradığını şaşırır. Hatice’ye olan güvenini de kaybeden Enver’in ailesinde Bahar’dan başka güvenecek kimsesi kalmamıştır. Pırıl ise Bahar’ın çocukları görmesiyle rahatlar. Ama bu evrede unuttuğu tek bir şey vardır; Sarp’ın Bahar’a olan büyük aşkı.

yemekteyiz umran bilkay kimdir

yemekteyiz osman bora kadem kimdir

Yemekteyiz azize karaköse kimdir

mehtap baycan kimdir
 


18 Aralık 2018 Salı Reyting Sonuçları | Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz reytingleri

Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarında yayınlanan yapımlarla oluşturulan 18 Aralık 2018 Salı reyting sonuçları her gün merak edilerek araştırılıyor. Zirve adaylarının Kadın ve Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz'ın olduğu akşamda hangisi günü birinci tamamladı?

TİAK'ın aldırdığı karar sonrasında ayrıntılı reyting listesi vermek yasaktır. Tahminler 10.30'da web sitemizde olacak.

müge anlı kimdir?

Sıralama

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.