Doya Doya Moda 12 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star 21. bölüm

Doya Doya Moda 12 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star 21. bölüm
Türkiye'nin ilk ve tek büyük beden yarışması Doya Doya Moda'da bugün yepyeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya mücadele ortaya koyduğu programda yine gözler alınacak puanlara ve kazanılacak kolyeye çevrildi. Herkes ilk bölümdeki gidişatın nasıl şekilleneceğini merak ediyor ve araştırarak öğrenmek istiyor. Doya Doya Moda 12 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star puan durumu haberimizde yer alıyor. Sİzler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

TV8'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Doya Doya Moda'da bir haftanın ilk günü daha geldi çattı. Cuma günü sona eren maratonun ardından gözler bugüne çevrildi. Tüm yarışmacılar kendilerine ayrılan sürede ellerinden gelenin en iyisini yaparak iddiasını göstermek ve ilk günden yarışa damga vurmak amacında. Kolyeye giden yolda kendilerine avantaj sağlamak isteyen 7 kadının rekabeti izleyicileri de heyecanlandırıyor. Seyirciler bölümleri canlı izleyebilmenin yollarını ararken diğer yandan da kaçırdıkları takdirde internette seyretmek ve bölüm hakkındaki her şeyi öğrenmek istyior. Herkes gün sonunda oluşacak sıralamayı sabırsızlıkla bekliyor. Doya Doya Moda 12 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star puan durumu haberimizde yer alıyor.

Cuma kimse elenmedi!

Alınan kararla birlikte geçen sezonun ve bu dönemin en iyilerinin yarışmaya başladığı Doya Doya Moda'da All Star rüzgarı esiyor. Beşinci haftanın ilk gününde yarışacak yarışmacılar yine aynı. Çünkü cuma günü kimse elenmedi. Artık yeni ve iyi yarışmacıların şansı hak ettiğini düşünen izleyiciler sosyal medyada binlerce mesaj yazıp yapım şirketinden talepte buluunyor. Bu isteklere nasıl bir karşılık verilecek soru işareti.

Doya Doya Moda 12 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak oylar haftanın ilerleyen bölümlerini de direkt olarak etkileyeceği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple yarışmacılar en yüksek oylarla günü tamamlamak istiyor. Güncel puan durumu da takip ediliyor. Yarışmacıların aldıkları oylar açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz
 

  • Birben Coşkun: 
  • Rümeysa Buyuran: 
  • Sepideh Su Baher: 
  • Betül Böçkün:  
  • Emel Başkan: 
  • Özde Karacan: 
  • Ferdanur Başaran: 


Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.