Doya Doya Moda All Star 21 Nisan 2021 Çarşamba puanları | Kim birinci oldu? 28. bölüm izle

Doya Doya Moda All Star 21 Nisan 2021 Çarşamba puanları | Kim birinci oldu? 28. bölüm izle
TV8'in sevilerek izlenen yarışması Doya Doya Moda'da yeni bir gün daha başlıyor. Tarzını ve stilini milyonlar karşısında göstermek isteyen 7 yarışmacının kıyasıya mücadelesinde gözler bir kez daha gün sonuna çevrildi ve sıralama merak konusu. Peki, Doya Doya Moda All Star 28. bölüm kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star 21 Nisan 2021 Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Doya Doya Moda'da hafta ortası ekranlara geliyor. Milyonlar önünde yapacakları kombinlerle birincilik mücadelesi veren 7 güzel kadının tercihleri hem bugünü hem de finaldeki performanslarını direkt etkileyecek. Adım adım kolyenin sahibinin belirleneceği güne doğru gidilen programda eğlence eksik olmazken zaman zaman gerginlikler de yaşanacak. Bugünün puanları da merak konusu ve öğrenilmek isteniyor. 7 kadının rekabetinde herkesin hedefi zirvede yer alabilmek ve cuma günü kolyeyi boynuna takabilmek.Peki, Doya Doya Moda All Star 28. bölüm kim birinci oldu? Doya Doya Moda All Star 21 Nisan 2021 Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.


 

O puanlar kırılsın lütfen!

Pazartesi günü başlayan yeni haftasıyla birlikte heyecanın devam ettiği Doya Doya Moda'da bugün kart krizi yaşanıyor. Birben kendisine verilen konseptin olduğu kartı girdiği dükkanda unuttu. Ferdanur ise farklı bir kart bulup üzerine konseptini yazdı. Ferdanur'un bu davranışı sonrasında Gülşah Saraçoğlu kartı yırtıp attı. Özde ise söz verildiği üzere puanların silinmesi gerektiğini ifade etti.


 

Dört birinci var

Dün yayınlanan son bölümüyle nefes kesen Doya Doya Moda'nın puanları da belli oldu. İlk gün sonuncu olan Birben bu kez tam puan almayı başardı ve adeta uçtu. Ancak birinciliği üç kişiyle paylaştı. Özde, Ferdanur ve Emel de 20 puan aldı. Betül 18, Su 17 ve Rümeysa 18 aldı. Emel bugün rakiplerine yönelik olarak 'Onlar için rol modelim' dedi. Doya Doya Moda'nın yeni bölümü şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor.
 


Doya Doya Moda 21 Nisan Çarşamba kim birinci oldu? Kim elendi?

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak oylar haftanın ilerleyen bölümlerini de direkt olarak etkileyeceği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple yarışmacılar en yüksek oylarla günü tamamlamak istiyor. Güncel puan durumu da takip ediliyor. Yarışmacıların aldıkları oylar açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz
 

  • Birben Coşkun: 9 + 20
  • Rümeysa Buyuran: 15 + 8 
  • Sepideh Su Baher: 14 + 17
  • Betül Böçkün:  15 + 18
  • Emel Başkan: 12 + 20
  • Özde Karacan: 13 + 20
  • Ferdanur Başaran: 14  + 20

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.