Kuaförüm Sensin 20 Ocak Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 20 Ocak Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu
SHOW TV'nin eğlence ve meslek yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni haftanın perdesi açılıyor. Birbirinden iddialı dört takım ve yepyeni dört model haftayı birinci tamamlamak için mücadeleye başlayacak. Peki 20 Ocak Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan ve hafta içi her gün binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Kuaförüm Sensin, yeni hafta bölümleri ile başlıyor. Pazartesiden itibaren 200. bölümle yayınlanacak olan yarışmada yine kıyasıya rekabet, mücadele, eğlence ve gergin anlar izleyicileri bekliyor. İlk günün konsepti gelinlik şıklığına göre saç ve makyaj tasarımı ile kıyafet seçimi. Peki Kuaförüm Sensin 20 Ocak Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu ile ilgili tüm bilgiler haberimizde.
 


Zeynep ve Özlem elendi

Kuaförüm Sensin'in geride kalan 40. haftasında elenen takım Zeynep Uykan ve Özlem Ürek oldu. Hafta boyunca kendilerine uygulanan koalisyon iddialarıyla gündeme gelen ikiliden özellikle Özlem Ürek zaman zaman yoğun tepkiler aldı. Perşembe günü de Zeynep Uykan programdan ayrılmak istediğini açıkladı. Beş bölümde dört sonunculuk çıkaran ikili yarışmaya veda etti.

kuaförüm sensin rana çakmak

Kuaförüm Sensin Rana Almula Çakmak


Yeni modeller belirlendi

Kuaförüm Sensin’de bugün kuaför Taner Güneri makyöz Aslı Yazar, model Elvan Büşra Alişar’dan oluşan birinci takım, kuaför Erbil Çaylak makyöz Merve Hasbutcu model Rana Çakmak’tan oluşan ikinci takım, kuaför İsmihan Çetin, makyör Abdullah Sezer, model Merve Elçin’den oluşan üçüncü takım ve kuaför Hasan Ağın, makyöz Buse Şimşek, model Bahar Borucu’dan oluşan dördüncü takım gelin saçı ve makyajı yapmak için yarışıyor. Gözde Kansu, jüri üyeleri ve yarışmacılar 200. Bölümü pasta keserek kutluyor.


Kuaförüm Sensin  Büşra Alişar kimdir? Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin  Büşra Alişar fotoğrafları


Yeni yarışmacılar iddialı

Özlem Ürek ve Zeynep Uykan'ın yerine yarışmaya başlayan Erbil Çaylak ile Merve Hasbutçu yarışmada bir hayli dişli rakip olarak görünüyor. Alacakları puanlar da önümüzdeki günlere dair daha sağlıklı yorumlar yapmamıza yardımcı olacak. Bunun yanısıra sosyal medyada da haklarında pek çok yorum yapılacağı kesin. Özellikle Merve Hasbutçu'nun birbirinden çekici fotoğraflarıyla Instagram'ı sallaması an meselesi.
 

Kuaförüm Sensin Merve Hasbutçu


Kuaförüm Sensin 41. hafta (200. bölüm) fragmanı

Final sonrasında yayınlanan 41. hafta (200. bölüm) fragmanı büyük bir heyecan yaşattı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı, sert ifadelerin kullanıldığı, gözyaşlarının döküldüğü ve modeller yarışmacılar arasında çatışmaların ekranlara geldiği bölümler cumaya kadar SHOW TV'de olacak.


kuaförüm sensin merve hasbutcu

Kuaförüm sensin merve hasbutçu

kuaförüm sensin erbil çaylak
 

Kuaförüm Sensin Bahar Borucu kimdir

Kuaförüm Sensin Bahar Borucu fotoğrafları


Kuaförüm Sensin 20 Ocak Pazartesi kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 200. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi günkü puan tablosu açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

 

Merve Hasbutçu / Erbil Çaylak Puan
Pazartesi 18
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma



kuaförüm sensin aslı yazar
 

Hasan Ağın / Buse Şimşek Puan
Pazartesi 14
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma



buse şimşek
 

İsmihan Çetin / Abdullah Sezer Puan
Pazartesi 30
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

ismihan çetin
 

Taner Güneri / Aslı Yazar Puan
Pazartesi 26
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

özlem ürek kimdir
 

Hafta Finali Puan
Merve Hasbutçu / Erbil Çaylak
Hasan Ağın / Buse Şimşek
İsmihan Çetin / Abdullah Sezer
Taner Güneri / Aslı Yazar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.