Kuaförüm Sensin 22 Ocak Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 22 Ocak Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu
SHOW TV'nin eğlence ve meslek yarışması Kuaförüm Sensin'de pazartesi başlayan yeni hafta heyecanı bugün de devam ediyor. Birbirinden iddialı dört takım ve dört model günü haftayı birinci tamamlamak için mücadele verecek. Peki 22 Ocak Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde.

Ekranların keyifli yarışması Kuaförüm Sensin'de çarşamba günü de büyük bir rekabet içerisinde geçecek. Takımlar yine birincilik mücadelesi vereceği günde puan tablosunun en üstünde yer almak istiyor. Bunun yanısıra birbirleri ile de gireceği polemiklerde haklı olmak adına gayret gösterecek. Dün tulum şıklığında en iddialı olunan makyaj ve saç tasarımı istenen takımlar arasından İsmihan Çetin ve Abdullah Sezer birinci olmuştu. Peki Kuaförüm Sensin 22 Ocak Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu ve diğer detaylar haberimizde yer alıyor.
 


İsmihan ve Abdullah kendini buldu!

Yarışmaya ikinci kez katılan ancak bu kez partnerini Abdullah Sezer olarak belirleyen İsmihan Çetin pazartesiden bu yana muhteşem bir performansla karşımzıa çıkıyor. İkili aldıkları puanlarla pazartesi ve salıyı lider tamamladı ve hafta sonunda 10 bin lira kazanmaya da çok yaklaştı. Özellikle çok tartıştıkları ve sürekli ikili diyaloa girdikleri Zeynep Uykan ve Özlem Ürek'in programdan elenmesinden sonra çıkışa geçen ikilinin üç günde neler yapacağı da merak ediliyor.

kuaförüm sensin rana çakmak


Aslı'dan Hasan'a gelinlik sürprizi

Yaşadıkları aşkta büyük bir adım atan Hasan ve Aslı'nın birliktelikleri de doludizgin ilerliyor. Pazartesi günkü bölümde Aslı'nın, Hasan'ın evine gidip ailesiyle tanışması yayınlanmıştı. Şu an her şeyin mükemmel gittiği ilişkide dün Aslı, sevgilisinin karşısına gelinlikle çıktı. Ancak bu durum rakipleri tarafından eleştiriyle karşılandı. İsmihan ve Abdullah, gelinlik giymeye razı olduğunu söyledikleri Aslı'yı eleştirdi. Gözde Kansu da gelinlik giymesi için kendisinin söylediğini açıkladı.

Kuaförüm Sensin Rana Almula Çakmak


Kuaförüm Sensin 41. hafta (202. bölüm) fragmanı

Dün yayınlanan 41. hafta (202. bölüm) fragmanı büyük bir heyecan yaşattı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı, sert ifadelerin kullanıldığı, gözyaşlarının döküldüğü ve modeller yarışmacılar arasında çatışmaların ekranlara geldiği bölümler cumaya kadar SHOW TV'de olacak.


 

Kuaförüm Sensin  Büşra Alişar kimdir? Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin  Büşra Alişar fotoğrafları
 

kuaförüm sensin merve hasbutcu

Kuaförüm sensin merve hasbutçu

kuaförüm sensin erbil çaylak
 

Kuaförüm Sensin Bahar Borucu kimdir

Kuaförüm Sensin Bahar Borucu fotoğrafları


Kuaförüm Sensin 22 Ocak Çarşamba kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 202. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın salı günkü puan tablosu açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

 

Merve Hasbutçu / Erbil Çaylak Puan
Pazartesi 18
Salı 19
Çarşamba 20
Perşembe
Cuma



kuaförüm sensin aslı yazar
 

Hasan Ağın / Buse Şimşek Puan
Pazartesi 14
Salı 23
Çarşamba 18
Perşembe
Cuma



buse şimşek
 

İsmihan Çetin / Abdullah Sezer Puan
Pazartesi 30
Salı 27
Çarşamba 25
Perşembe
Cuma

ismihan çetin
 

Taner Güneri / Aslı Yazar Puan
Pazartesi 26
Salı 20
Çarşamba 18
Perşembe
Cuma

özlem ürek kimdir
 

Hafta Finali Puan
Merve Hasbutçu / Erbil Çaylak
Hasan Ağın / Buse Şimşek
İsmihan Çetin / Abdullah Sezer
Taner Güneri / Aslı Yazar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.