Kuaförüm Sensin 23 Ocak Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 23 Ocak Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu
SHOW TV'nin eğlence ve meslek yarışması Kuaförüm Sensin'de pazartesi başlayan yeni hafta heyecanı bugün de devam ediyor. Birbirinden iddialı dört takım ve dört model günü haftayı birinci tamamlamak için mücadele verecek. Peki 23 Ocak Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde.

Eğlenceli olduğu kadar gergin anların da yaşandığı Kuaförüm Sensin'de hafta finaline doğru gidiliyor. Takımlar günü birinci bitirmek ve cuma günkü bölümde 10 bin lirayı kazanmak için büyük bir uğraş verecek. Dün yayınlanan programda da yine rekabet üst düzeydeydi. Yarın beklenmeyen bir sonuç ortaya çıkabilir. Sürpriz de olabilir. Ancak önce bugünün puanları verilecek. Peki 23 Ocak Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu ve detaylar haberimizde.

 

İsmihan ve Abdullah şova başladı!

Kuaförüm Sensin'in geçen haftadan bu yana yarışmada bulunan takımı İsmihan Çetin ile Abdullah Sezer ilk iki günü birinci tamamladıktan sonra dün de zirveye yerleşti. Haftanın üç gününü en tepede tamamlayan ikili için artık 10 bin liranın ışığı göründü. Haftayı birinci kapatmak için performanslarını sürdürmekte kararlı olan İsmihan ve Abdullah bugün bakalım kaçıncı olarak programdan ayrılacak.

kuaförüm sensin rana çakmak


Buse ve Hasan eleniyor mu?

Yarışmanın belki de en akılda kalan isimlerinden biri olmayı başaran Buse Şimşek bilindiği üzere Bilal Ağın'ın ikizi Hasan Ağın ile yarışmak için dönüş yaptı. Ancak beklentiler birbirlerini tutmadı ve ikilinin arası bozuldu. Sebebi ise uzun bir süredir gündemde olan Aslı & Bilal ilişkisi. Programda verdiği son röportajında kendisini eleştirmesine üzüldüğünü ve kırıldığını belirten Buse; 'Buraya dönmeseydim. Tevfik ile çoktan elenmiştin. Beni kıra kıra bir hal ettin. Buna son vermeni istiyorum. Eğer vermezsen ben bir yolunu bulacağım' dedi. Bu sözlerin ardından yarışmayı izleyenler Buse'nin ve dolayısıyla Hasan'ın elenebileceğini düşünmeye başladı. Ancak şunu da belirtmekte fayda var. Buse müthiş bir reyting program için. Takipçi sayısı ve programın izlenilebilirliği açısından da bir model. Bakalım neler yaşanacak.
 

Kuaförüm Sensin Rana Almula Çakmak


Kuaförüm Sensin 41. hafta (203. bölüm) fragmanı

Dün yayınlanan 41. hafta (203. bölüm) fragmanı büyük bir heyecan yaşattı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı, sert ifadelerin kullanıldığı, gözyaşlarının döküldüğü ve modeller yarışmacılar arasında çatışmaların ekranlara geldiği bölümler cumaya kadar SHOW TV'de olacak.

 

Kuaförüm Sensin  Büşra Alişar kimdir? Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin  Büşra Alişar fotoğrafları
 

kuaförüm sensin merve hasbutcu

Kuaförüm sensin merve hasbutçu

kuaförüm sensin erbil çaylak
 

Kuaförüm Sensin Bahar Borucu kimdir

Kuaförüm Sensin Bahar Borucu fotoğrafları


Kuaförüm Sensin 23 Ocak Perşembe kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 203. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın salı günkü puan tablosu açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

 

Merve Hasbutçu / Erbil Çaylak Puan
Pazartesi 18
Salı 19
Çarşamba 20
Perşembe 21
Cuma



kuaförüm sensin aslı yazar
 

Hasan Ağın / Buse Şimşek Puan
Pazartesi 14
Salı 23
Çarşamba 18
Perşembe 17
Cuma



buse şimşek
 

İsmihan Çetin / Abdullah Sezer Puan
Pazartesi 30
Salı 27
Çarşamba 25
Perşembe 18
Cuma

ismihan çetin
 

Taner Güneri / Aslı Yazar Puan
Pazartesi 26
Salı 20
Çarşamba 18
Perşembe 25
Cuma

özlem ürek kimdir
 

Hafta Finali Puan
Merve Hasbutçu / Erbil Çaylak
Hasan Ağın / Buse Şimşek
İsmihan Çetin / Abdullah Sezer
Taner Güneri / Aslı Yazar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.