Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Eylül Cuma - 6 gündür Sedanur Güzel'den haber yok!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Eylül Cuma - 6 gündür Sedanur Güzel'den haber yok!
Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 21 Eylül 2018 Cuma günü yayınlanan yeni bölümünde bir kez daha Sedanur Güzel ile ilgili gelişmeler anbean takip ediliyor. Başarılı gazetecinin olayın üzerine gitmesi takdirle karşılanıyor ve halk küçük kızın bulunması için dua ediyor. İşte yayında yaşananlar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert haftanın son gününde de Sedanur'u bulma çalışmaları devam etti. Ertan Bozkurt'un baş şüpheli olarak görüldüğü ve farklı sebeplerden dolayı tutuklandığı olayla ilgili her detaya bakılıyor. Müge Anlı'nın ekibi canla başla çalışmaları Türkiye'ye gösteriyor.



sedanur güzel

hasan kalkan müge anlı ile tatlı sert

müge anlı ile tatlı sert 27 eylül perşembe yayını izle

Son olarak erik toplarken görülen Sedanur Güzel'i altı gündür arama ve bulma çalışmaları sürüyor. Güvenlik görevlileri, zabıtalar, itfaiyeler ve pek çok birim küçük kızı ortaya çıkarmak için seferber oldu.

Anne ve babası stüdyoda kızlarının iyi haberlerini bekliyor ve sağlam durmaya çalışıyor. Sedanur'u arama ekipleri hakında konuşan anne; 'Belki onu arıyorlardır diye korkuyordur. Havanur ile Mustafa da gitse baksa keşke' dedi.

 

Sosyal medyada yazılan yorumlar konusunda tepki gösteren Müge Anlı, annenin sakinliği hakkında kendisine yöneltilen eleştirileri de programına taşıdı. Ekip arkadaşlarının zaman zaman kendisine bu mesajlarını gösterdiğini belirten başarılı sunucu 'Anne en güzel cevabı verdi' dedi.

Gözyaşları içerisinde kalan Müge Anlı, derede arama çalışmaları esnasında düşüp telefonu kullanılmaz hale gelen memura da yeni bir cihaz gönderme sözü verdi.

Müge Anlı'nın ekibine konuşan memur; 'Kaç gündür burada perişan olduk. Arıyoruz, bulamıyoruz. Bizi de geçtim. Vicdan var, bu kız nerede? Gören varsa söylesin. Kimseden korkmasın. Yüce adaletimiz ve devletimiz var. Sedanur'u bulana kadar buradayız. Ben düşmüşüm, kolum gitmiş çok da önemli değil. Yüreğimiz yanıyor. Evde rahat yemek yiyemiyoruz. Rahat uyumak istiyorum artık' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.