Sedanur Güzel'i Himmet Uç mu öldürdü! Müge Anlı programında sıcak dakikalar

Sedanur Güzel'i Himmet Uç mu öldürdü! Müge Anlı programında sıcak dakikalar
Müge Anlı'nın 24 Eylül 2018 Pazartesi günü ekranlara gelen programı Tatlı Sert programında cuma stüdyoda konuk olan Himmet Uç'un üzerinde Sedanur'u öldürdüğüne dair şüphelerle ilgili anlar yayınlandı. Peki Himmet Uç Sedanur'u öldürdü mü? İşte detaylar...

Türkiye'nin merakla katilinin bulunmasını istediği Sedanur Güzel için soruşturma devam ederken Müge Anlı'nın programında da önemli kişilerin konuşmaları gündemi belirleyecek gibi görünüyor. Cuma günü acılı aile birlikte programa gelen ve konuk olan komşu Himmet Uç'un kullandığı çelişkili ifadeler sonrası oklar bir anda kendisine yönlendi. Stüdyodakilere güven vermeyen sözler söyleyen ve başta Müge Anlı olmak üzere kendisini inandırıcı bulmayanlar için Ertan B. sonrası bir isim daha şüpheli konumuna geldi. Peki Himmet Uç Sedanur Güzel'i öldürdü mü?

SEDANUR GÜZEL



sedanur güzel

hasan kalkan müge anlı ile tatlı sert

müge anlı ile tatlı sert 27 eylül perşembe yayını izle

himmet uç sedanur gözaltı



Sürekli günleri karıştırdığını ve hatırlamadığını anlatan Himmet Uç'un ifadeleri herkesi her an şaşkınlık yaratacak derecede. Tanıkların da doğrulamadığı ifadelerle kendini haklı çıkarmaya çalışan Himmet Uç önce düğüne ardından da farklı bir yere gittiğini söyledi. Bu durum da inandırıcı bulunmadı. Müge Anlı ile birlikte stüdyodaki konuklar da Himmet Uç'un üzerine gitti. Türlü sorularla konunun aydınlanmasını sağlayan başarılı gazeteci ve ekibi Sedanur'un katilinin bulunması çalışıyor.

Minibüsle gittiğini iddia ettiği düğün yerine yedek davul da götürdüğünü dile getiren Himmet Uç'un siyah bir çanta ile görüldüğü de iddia edildi. Ayrıca Bir kişi de canlı yayın bağlanarak davulun kendisinde olduğunu anlattı.



Bu şahıs yalan söylyor
Müge Anlı'nın programın bağlanan Fatih Kaplan isimli vatandaş, Himmet Uç'un yalan söylediğini öne sürerek; 'İçimiz yanıyor be. Aillemle beraber geldim. 13.30'da Paslı'da indin. Pazar evdeyim diyorsun ama minibüstesin.'

Himmet Uç bir kez daha hafızasının iyi olmadığını anlatarak kendisini ifade etmeye çalıştı. Bu sözler de inandırıcı bulunmadı.

Rahmi Bey de; 'Her günü unutabilirsin ama bir kız kayıp. Jandarma ayakta, halk ayakta. Bunu unutmazsın. Başka bir günle karıştırmazsın' dedi.

Himmet Uç stüdyoda kriz geçirdi. Kendisine soru soran acılı aileye de sert tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.