Yemekteyiz 10-14 Aralık yarışmacıları kim? Yarışmacı puanları

Yemekteyiz 10-14 Aralık yarışmacıları kim? Yarışmacı puanları
Yemekteyiz yarışmasında 10-14 Aralık haftası heyecanı başladı. Gazete Damga'nın yayınladığı haber ile günlük puanlamaları takip edebileceksiniz. Peki Yemekteyiz 10-14 Aralık yarışmacıları kim? İşte detaylar...

Türkiye'nin en lezzetli yarışmalarından biri olan Yemekteyiz bugün yeni hafta bölümleriyle karşınıza gelmeye başlıyor. Son hafta Necmettin Bey'in büyük ödülü almasıyla sonuçlanmış ve yeni yarışmacılar için bekleyiş başlamıştı. Bu hafta da birbirinden hamarat 5 yarışmacı rakiplerine üstünlük kurabilmek ve ödülü kazanabilmek adına kozlarını paylaşacak. Ekranlarda gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından biri olan Yemekteyiz 10-14 Aralık yarışmacıları kim ve aldıkları puanlar haberimizde yer alıyor.

TV8'in en popüler porgramlarının başında gelen Yemekteyiz'de yarışmacılar 5 günlük yeni bir maratona başlıyor. Birbirinden iddialı 5 yarışmacı rakiplerini evinde ağırlayıp sunum yapacak ve yemekleriyle etkilemeye çalışacak. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı yarışmayı izleyenler büyük bir keyif ile takip ediyor. Son gün ise Onur Bey'in günü. Onun soruları karşısında aldığı cevaplar üzerinden şampiyon belirleniyor. Cuma günü 10 bin lirayı alabilmek için mücadele verecek olan 5 isim arasından hangisinin birinciliği elde edeceği şimdiden merak konusu.

Yemekteyiz 10 Aralık Pazartesi günü hangi yarışmacı yarıştı sorusu da gündemde. Adaylar genelde ilk gün biraz tutuk oluyor ve birbirlerini tanıma aşamasında pek de cesaretli şekilde çıkış yapamıyorlar. Bu sebeple ilk gün yarışmanın bu konuda avantajı var. Dezavantajları da y ok değil. Pazartesi ila cuma arasındaki günlerde hangi yarışmacıya kaç puan verildi? sorusunun cevabının da yer aldığı haberimizde tüm detayları bulabilirsiniz.

YEMEKTEYİZ’İN 10-14 ARALIK YARIŞMACILARI

1. Gün yarışmacısı: Haftanın ilk günü 10 Aralık Pazartesi günü yarışacak olan Pakize Baş 44 yaşında. Ordulu olan yarışmacı matbaacılık yapıyor.

2. Gün yarışmacısı: 11 Aralık Salı günü yarışacak olan Burak Bakkal sanat yönetmeni.

3. Gün Yarışmacısı: 12 Aralık Çarşamba günü yarışacak olan Nazmiye Akkömür.

4. Gün yarışmacısı: 13 Aralık Perşembe günü yarışacak olan Yavuz Azap.

5. Gün yarışmacısı: 14 Aralık Cuma günü yarışacak olan Figen Yücetepe ana okulu öğretmeni.



pakize baş yemekteyiz

yemekteyiz pakize baş


Aşağıdaki ayrıntılı tablo ile birlikte Yemekteyiz 10-14 Aralık puan tablosunu görüntüleyebilir ve hangi yarışmacının birinci olduğunu görüntüleyebilirsiniz.

pakize baş fotoğrafları

yemekteyiz burak bakkal kimdir

nazmiye akkömür kimdir


yavuz azap kimdir

yemekteyiz figen yücetepe kimdir

Pazartesi  >   – Puan Durumu
Toplam Puanı:

Salı  >  – Puan Durumu
Toplam Puanı:

Çarşamba  >   Puan Durumu
Toplam Puanı:

Perşembe  > – Puan Durumu
Toplam Puanı:

Cuma  > – Puan Durumu
Toplam Puanı:

Puan Durumu Onur Bey

+ Sorular

Toplam

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.