Yemekteyiz Burak Bakkal kimdir? Mesleği nedir ne zaman yarıştı

Yemekteyiz Burak Bakkal kimdir? Mesleği nedir ne zaman yarıştı
Yemekteyiz yarışmasının 10-14 Aralık haftası yarışmacılarından Burak Bakkal kimdir? Mesleği nedir ve hangi gün yarışmıştır? İşte detaylar...

Pakize Baş'ın ilk gün hazırladığı yemekler ve sunumların ardından ikinci gün yarışacak olan yarışmacı merak ediliyor. Birbirinden iddialı 4 ismin daha bulunduğu programda salı günü marifetlerini gösterecek olan yarışmacı Burak Bakkal. Genç bir ödül adayı olarak görülen Bakkal için internette araştırmalar başladı. Peki Burak Bakkal kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? Bu soruların cevabı haberimizde olacak.

Hafta içi her gün ekranlara gelen Yemekteyiz programında sıra Burak Bakkal'a geldi. Programın izleyicileri yeni günün hazırlıklarına Burak Bakkal kimdir sorusunu sorup bilgileri öğrenerek başlamak istiyor. Siz değerli okuyucularımız için hazırladığımız haberimizde tüm detayları bulabilirsiniz.

Burak Bakkal kimdir?
Burak Bakkal, 23 yaşındadır. Mesleği sanat yönetmenliğidir. İstanbul yaşamaktadır. İşini de evinden yönetmektedir.

pakize baş yemekteyiz

pakize baş fotoğrafları


nazmiye akkömür kimdir

yavuz azap kimdir

yemekteyiz figen yücetepe kimdir

Yemekteyiz’in konusu ne?
Yemekteyiz programı her gün TV8’de yayınlanmaktadır. Birbirini tanımayan beş kişiden oluşan grup her akşam bir yarışmacının evine konuk olmakta ve yapılan yemekler sonucu yarışmacıya 10 üzerinden puanlar verilmektedir. Beşinci günün sonunda en çok puanı alanın büyük ödülü (10 bin lira) kazanıyorlar. Türkiye’de yayınlandığı günden itibaren popüler olmaya başlayan program, sosyolog Zafer Yenal’a göre son yıllarda kamusal ve siyaset alanının Türkiye’de ve dünyanın pek çok yerinde daralması ve özel alana ilginin artması programı popüler hale getiren en önemli unsurdur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.