Yemin 339. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 22 Mayıs Cumartesi

Yemin 339. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 22 Mayıs Cumartesi
Türkiye'nin tek hafta sonu dizisi olarak cumartesi ve pazar günlerinde yayınlanan tek dizi olarak yayın hayatına devam eden Yemin'de yeni bir hafta daha başlıyor. Tarhun ailesinin başından geçen zorlu sınavların ele alınmaya devam edildiği günlerde yaşanacaklar da merak ediliyor ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Emir'in her geçen gün daha da fazla Feride'nin üzerine titremesi Ümit ile arasındaki gerilimi de tırmandıracak. Peki yeni bölümde neler olacak? Yemin 339. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde ye

Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümleri Türkiye'nin en çok seyredilen dizilerinden biri haline getirdiği Yemin'de bugün yeni hafta bitti. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda bugün yine izleyiciler ekran karşısına kilitlendi ve yaşananlar ilgiyle izlendi. Bundan sonra ise gelecek hafta sabırsızlıkla bekleniyor. Özellikle Ümit'in Feride'ye yaptıklarının de merak konusu ve  araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Birbirinden heyecanlı anlarıyla birlikte yepyeni bir böllüm daha seyircilerin karşısında olacak. Peki bundan sonra neler olacak? Yemin 339. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 339. bölüm özeti

Kanal 7 ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Yemin üçüncü sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. Emir, Ümit'in şiddet uyguladığı Feride'ye karşı korumacı tavrını her defasından daha fazla gösterir. Onu konakta tutabilmek adına her şeyi yapar. Ancak yaptıkları geri teper. Feride, Ümit ile yaşadığı eve geri döner. Bu kez de Melike telefonda duydukları ile şoke olur ve Emir'in sçylediklerine hak verir. Sonrasında ise hamilelik şoku yaşanır. Ümit'in yeni bir planı mıdır bilinmez ancak Feride'nin hamile olduğunu söyler. Emir'İn bundan sonra alacağı karar ya da kararlar merak konusudur. Hepsi ve daha fazlası Yemin'in yeni bölümünde.



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 339. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 16 Mayıs 2021 Pazar günü yayınlanacak olan 339. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.