Yemin 271. bölüm fragmanı izle - 12 Ekim Pazartesi yeni bölümde neler olacak?

Yemin 271. bölüm fragmanı izle - 12 Ekim Pazartesi yeni bölümde neler olacak?
Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'de bir hafta daha geride kaldı. İzleyicilerin ekran başına kilitlendiği akşamda ringe yığılıp kalan Emir'in sağlık durumu merak edilmektedir. Yeni haftada neler olacağı da öğrenilmek isteniyor. Yemin 271. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizisi Yemin'de haftanın son günü geride kaldı. Bu akşam yaşananlar bir kez daha izleyicileri ekran başına kilitledi. Yemin'in 270. bölümü birçok gelişmeye de gebeydi. Zaman zaman sert rüzgarların estiği ancak aşk ve şefkatin eksik olmadığı bir gün dah sona erdi. Narin'in Kumru ve annesi arasındaki savaş devam ediyor. Peki yarın neler olacak? Yemin 12 Ekim Pazartesi Yemin 271. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 270. bölümde neler yaşandı?

Yemin’de bu akşam Songül'ün Emir ile evlendirmeye çalıştığı Feride yengesine tepki gösterir. Bunun uygun olmayacağını ve istemediğini söyler. Diğer yandan da satmak istediği evin Emir tarafından alınacağını öğrenince ona da tepki gösterir. Hatta ileri de gider ve çocuğu ile ilgili sözleri sonrası pişman olur ve özür diler. Emir, kendisini söylenen sözleri düşündükçe daha da öfkelenir ve kendisini yine dövüş ringinde bulur. Kemal ve Narin'in evinde ise Kumru'nun planının şoku vardır. Kemal, Narin yerine Kumru'yu görünce adeta ona patları. Münevver Hanım'ın şüpheli halleri Şehriye tarafından fark edilir ve Taci de peşinden gider. Organ mafyasının elinden kurtarılan Münevver kızının bunu duymasını istemez. 



yemin 271. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 271. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 12 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak olan 271. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum