Yemin 270. bölüm fragmanı izle - 9 Ekim Cuma yeni bölümde neler olacak?

Yemin 270. bölüm fragmanı izle - 9 Ekim Cuma yeni bölümde neler olacak?
Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'de bir akşam daha geride kaldı. Feride ve Emir'in Sapanca'da birlikte vakit geçirmesinin yanısıra Narin ve Kemal'in Kumru ile olan mücadelesi de devam etti. İzleyiciler bu anları ekran başına kilitlenerek izledi. Yeni bölümün ardından gözler yarına çevrildi. Peki yarın neler olacak? Yemin 270. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizisi Yemin'de haftanın dördüncü günü geride kaldı. Bu akşam yaşananlar bir kez daha izleyicileri ekran başına kilitledi. Yemin'in 269. bölümü birçok gelişmeye de gebeydi. Zaman zaman sert rüzgarların estiği ancak aşk ve şefkatin eksik olmadığı bir gün dah sona erdi. Narin'in Kumru ve annesi arasındaki savaş devam ediyor. Peki yarın neler olacak? Yemin 9 Ekim Cuma Yemin 270. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

Yemin 269. bölümde neler yaşandı?

Yemin’de bu akşam Songül'ün planı tıkır tıkır işlemektedir. Ev satma bahanesi ile Feride'yi Emir ile yalnız bırakan Songül'ün istediği olmuştur. Diğer yandan da durumu kontrol edebilmek adına Oya'ya yanaşmaktadır. Emir, Sapanca'da başlarına gelen aksilikler sebebiyle sinirlidir ancak diğer yandan Feride ile de başbaşa kaldığı için mutludur. Bunu belli etmez ancak onun için büyük bir fırsattır. Feride de yavaş yavaş ısınmaya başladığı Emir ile böyle bir vakit geçirmenin kendisine iyi geleceğinin farkındadır. Kemal, Narin'e psikolojik destek konusunda tavsiye verir ancak bu geri çevrilir. Gitmek üzere oldukları davet Münevver'i endişelendirmektedir. Diğer yandan Kumru ise ablasının üzerinde planlar yapmayı sürdürür. 



yemin 271. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 270. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 9 Ekim Cuma günü yayınlanacak olan 270. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

yemin 249. bölüm özeti

yemin 249. bölüm izle

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm
























Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm






 






























 














 












 

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar

yemin emir

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.