Yemin 237. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 237. bölüm özeti ve fragmanı
her geçen gün daha da artan heyecanıyla ekranların vazgeçilmezi haline gelen Yemin'in 237. bölümü de merakla bekleniyor. Hüzünlü sahneleriyle de dikkat çeken dizide neler olacağı konusunda araştırmalar var. Yemin 237. bölüm özeti başlıyor.

Emir karısı Reyhan'ın gönlünü hoş etmek için pervane olur. Her şeyi konuşmak üzereylen geçirdikleri kaza onları perişan eder. Bu andan itibaren bebeklerine dair gerçeklerin ortaya çıkacak olması izleyicileri de hem üzdü hem de heyecanlandırdı. Reyhan, Emir'in gerçeği öğrenmesiyle yıkıldı. Emir de karısının bu duruma rağmen kendisine haber vermemesine kahroldu. Ancak karısı için her şeyi yapacaktır. Gerekirse bebeğinin doğmamasına bile razıdır. Babalıktan vazgeçmektedir. Yemin 237. bölüm özeti devam ediyor.

Cemre, Cavidan'ı silahla vurmak için pusudaydı. Ağaç altına girmesinin ardından planını işlemeye koyan Cemre, Cavidan'ın taksiye binmesiyle şoka uğradı. Cavidan daha önce konağa gelen dilenci tarafından saldırıya uğradı.Talaz da Cemre'yi engelledi. Reyhan çocuğu için teselli aramaya devam etti. Hacer ona çok güzel sözler söyledi. Onu mucizeye inandırdı. Ardından da doktorlara yaşamasının mümkün olduğunu söyledi. Emir çocuk hasreti ile yanıp tutuşurken Reyhan herş eye rağmen onu doğurmak için yemin etti.

Oya intikam için yanıp tutuşmaktadır. Pelin'i ağabeyi ile evlendirmek isteyen Oya, Narin'e adeta patlar. Narin ise ellerinden kayıp giden sevdiği adam için hiçbir şey yapamamaktadır.

Emir final sahnesinde 'Sen iyi misin?' diye sormuştu cuma günü. Pazartesi ise kıyamet koptu! Reyhan çocuğunu doğuracak mı doğurmayacak mı?









 
























 














 












 

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.