Yemin 235. bölüm izle

Yemin 235. bölüm izle
Karamel Yapım'ın fenomen dizisi Yemin'de haftanın son bölümü ekranlardaydı Yayınlanan 234. bölüm de nefes kesti. Sezon finaline doğru giden dizinin son bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için hazırladığımız haberde tüm detayları bulabilirsiniz. İşte Yemin 235. bölüm izle alternatifleri...

Yayın hayatına başladıktan sonra her geçen gün yükselen yıldızı ile dikkat çeken Yemin dizisinde yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Duygusal, ve karmaşık sahnelerin yer aldığı, izleyicilerin kalbine dokunduğu anlarla reyting toplayan dizi 235. kez karşımıza çıktı. Yemin 235. bölüm izlemek isteyenler için full hd, tek parça, Youtube ve reklamsız izle seçenekleri haberimizde. Dizi dünyasında farklı bir yeri bulunan ve her yapımıyla adından söz ettiren Yemin'in bu akşam 235. bölümü ekranlara gelecek. Başarılı dizide yaşanacak olan gelişmeler merak edilerek araştırılıyor. Birçok izleyici de Yemin dizisi 235. bölüm fragmanı izle yazarak yeni bölüme dair bilgileri öğrenmek amacında. Yemin 235. bölüm full, tek parça ve HD izle seçenekleri haberimizde.


 

Yemin 235. bölüm tek parça ve HD izle

Birbirlerine tutku ile bağlanan iki gencin hikayesini ele alan Yemin'in son bölümü yayınlandı. İzleyenleri yine ekran başına kilitleyen dizide yaşananları kaçıran, yeniden gözlemlemek ve izlemek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. Kanal 7'nin internet sitesi kanal7.com ve video portalı izle7.com'un yanısıra Kanal 7 Youtube kanalı ve Yemin Youtube kanalı 235. bölüm izle seçenekleri arasındadır.

Yemin 235. bölüm özeti

Bu kararını artık Emir ile de paylaşan Reyhan Emir’in bebeği aldırmaktan yana tavır sergileyeceğinden emindir bu nedenle de Emir’in vereceği tepkilerden de korkmaktadır. Emir’e bir türlü bebeğin gerçek durumundan bahsedemeyen Reyhan aslında Emir’den gerçekleri gizleyerek büyük de bir hakka giriyordur; her ne kadar hayat  Reyhan’ın hayatı olsa da bu hayatı Emir ile beraber paylaşıyorlardır. Emir’in de Reyhan’ın hayatı ile ilgili gerçekleri bilmeye hakkı vardır. Reyhan bebeği aldırmamakta ısrar edecek ancak ben bebek ile ilgili bir sürpriz olacağına inansam da Reyhan’ın sezon finalinde öleceğine kesin gözle bakıyorum; çünkü Reyhan da Emir’e tek bebek verme şansının bu bebek olduğunu biliyor. Eğer bu bebeği aldırırsa bir dana anne olamayacağının da farkında.

 


 

























 














 












yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.